Antena Căutare

Mireasa, sezonul 9. Mama lui Valentin a intrat în direct și a izbucnit: "Așa te-am crescut eu?!". Băiatul a început să plângă

Valentin a început să plângă la Mireasa. Capriciile Iubirii în ediția din 8 iulie 2024. Mama lui nu l-a menajat deloc și i-a spus cuvinte dure după ce i-a văzut comportamentul de la petrecerea burlacilor. Ce sfat a avut pentru Elena.

Galerie
Valentin a început să plângă la Mireasa. Capriciile Iubirii în ediția din 8 iulie 2024 după ce mama lui l-a certat pentru comportamentul de la petrecerea burlacilor | Antena 1

După ce a văzut comportamentul fiului ei de la petrecerea burlacilor, în emisia de luni, 8 iulie 2024, mama lui Valentin a intrat în direct. Femeia și-a cerat fiul pentru că depășit limita și s-a declarat extrem de dezamăgită de gesturile lui. La un moment dat, tânărul nu s-a mai putut abține, iar lacrimile au început să îi curgă pe obraji.

Valentin a început să plângă la Mireasa. Capriciile Iubirii în ediția din 8 iulie 2024. Ce i-a spus mama lui

Oricât a încercat Gabriela Cristea să afle motivul pentru care Valentin a consumat alcool în exces, gazda emsisiunii Mireasa. Capriciile Iubirii nu a reușit să scoată prea multe de la el. Concurentul doar a explicat că a vrut să se bucure de ultima petrecere din casă, alături de băieți și nu și-a dat seama că a întecut limita. Mai mult decât atât, el susține că nu își mai aduce aminte nimic de la petrecerea de sâmbătă.

În timpul emisiei de luni, 8 iulie 2024, mama lui Valentin a intrat în direct și și-a tras fiul la răspundere pentru comportamentul neadecvat.

„Aș vrea să îl întreb pe Valentin: ce a însemnat, mami, atâta băutură în seara aia? Tu nu ești așa! Așa te-am învățat eu?! Așa te-am crescut eu?! Cine a fost fata aia? Eu nu am văzut-o în viața mea. Eu am sunat să îl întreb de ce a trebuit să bea atat? El nu este așa afară. A lucra și ca șofer. A lucrat din facultate. Nu este un copil care să stea în băutură. Și totuși...așa băut cum era, s-a gândit la Elena, la ora 3 jumătate, o căuta și voia să meargă la ea. Nu îi iau apărarea. Sunt foarte dezamăgită. Și eu și mama Elenei”, a dezvăluit mama lui Valentin.

Aceasta a mai spus că ține legătura cu părinții fetei, care sunt la fel de dezamagiți de comportamentul lui. La auzul cuvintelor mamei sale, băiatul a izbucnit în plâns. Și doamna Floarea a fost extem de afectată de cuvintele fiicei ei și a vrut să-i aigure, din nou, pe toți că Valentin nu este așa în afara casei Mireasa.

„Valentin, să știi că și eu și mama Elenei suntem supărare foarte tare. Dar m-a rugat să vă spun că indiferent de supărarea pe care o are și ea, vă iubește și vă susține, ca și mine, pentru că sunteți copiii noștri, dar ne doare foarte tare ce s-a întâmplat”, a mai adăugat femeia.

Întrebată ce sfat i-ar da Elenei, mama lui Valentin a fost foarte categorică: „Să încerce afară să vadă dacă se pot înțelege, daca nu, fiecare cu viața lui. Nu sunt căsătoriți. Nimic nu îi ține împreună”.

Unde votezi pentru Marea Finală a sezonului 9 Mireasa

Finala Mireasa sezonul 9 este pe 12 iulie 2024. Patru cupluri și-au depus actele pentru căsătorie și s-a dat START VOT. Alexandru și Cristina, Ștefan și Maria, Vlad și Iuliana, Liviu și Delia sunt cuplurile care și-au depus actele pentru căsătorie.

Cuplurile pot fi votate prin SMS la 1272 și gratuit pe cele două platforme de vot: http://mireasa.a1.ro și în Aplicația Antena 1. Concurenții pot fi votați atât individual, cât și pe cupluri.

Doar unul dintre cupluri va fi însă desemnat câştigătorul celui de-al nouălea sezon Mireasa şi al marelui premiu, în direct, la Antena 1 și în AntenaPLAY. Perechea care se va afla pe primul loc, adică cea care va strânge cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, va fi declarată câștigătoare și va intra în posesia premiului total brut în valoare de 40.000 de euro.

Regulamentul spune că, după oficierea căsătoriei în cadrul emisiunii în direct, cuplul clasat pe primul loc este desemnat câștigător.

Înmânarea premiului în valoare totală brută de 40.000 de euro se va face în termenul prevăzut în regulamentul sezonului 9.

Pentru a intra în posesia premiului, concurenții finaliști vor realiza și vor transmite, la solicitarea Organizatorului, în scopul prezentării în emisiune și în toate mediile de comunicare a conținutului emisiunii, materiale audio-video și foto înregistrate sau realizate de aceștia după încheierea emisiunii pentru a reflecta viața de cuplu sau momentele trăite împreună pe o durată totală de 6 luni de la data difuzării ultimei ediții a emisiunii în care au participat.

Mireasa, sezonul 9. Ce decizie a luat Elena după comportamentul lui Valentin de la petrecere. Cum au apărut la Capriciil... Mireasa, sezonul 9. Prietena Elenei face acuzații dure la adresa lui Valentin. Ce a avertizat-o pe fată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x