Antena Căutare

Mireasa sezonul 9. Prima reacție a Andreei după ce a fost eliminată din casă. Ce a ținut să transmită în mediul online

Andreea de la Mireasa a publicat primul mesaj pe rețelele de socializare, după ce a fost eliminată din casă. Aceasta a ținut să le spună mai multe lucruri fanilor.

Mireasa sezonul 9. Prima reacție a Andreei după ce a fost eliminată din casă. Ce a ținut să transmită în mediul online Galerie
Mireasa sezonul 9. Prima reacție a Andreei după ce a fost eliminată din casă. Ce a ținut să transmită în mediul online | Antena 1

Andreea, concurenta plină de entuziasm și speranțe în căutarea iubirii în sezonul 9 al emisiunii Mireasa, a fost eliminată după două săptămâni de emisiune și a avut prima reacție în mediul online.

Prima reacție a Andreei de la Mireasa după ce a fost eliminată din show. Ce a ținut să precizeze

Chiar dacă drumul ei în căutarea sufletului pereche s-a încheiat prematur în emisiune, Andreea a reușit să se ridice cu eleganță și să împărtășească prima sa reacție pe rețelele de socializare.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 2 februarie 2024. Fetele și mamele au făcut nominalizări. Doi concurenți au fost eliminați!

Ieri, vineri, 2 februarie 2024, Andreea și-a luat rămas bun de la colegii săi de concurs și de la visul de a găsi iubirea în emisiunea Mireasa. Cu toate că pe micul ecran am văzut lacrimi de dezamăgire, pe internet, Andreea a ales să-și arate latura puternică și optimistă.

Pe contul său oficial de Instagram, Andreea a postat un mesaj sincer pentru fanii săi, mulțumindu-le pentru mesajele frumoase și susținerea pe care a primit-o. Mesajul ei sună astfel: "Bună seara, sunt Andreea. Din păcate, drumul meu în emisiunea Mireasa s-a încheiat, dar voiam să vă mulțumesc tuturor pentru mesajele frumoase și susținere. În curând o să fac un live pentru a mă cunoaște cu toții mai bine.", a scris ea pe o fotografie cu ea.

Cu aceste cuvinte, Andreea a demonstrat că este o femeie puternică și matură, capabilă să privească dincolo de obstacole și să aprecieze susținerea primită. Fanii au reacționat imediat, inundând comentariile cu încurajări și cuvinte de sprijin pentru Andreea în continuarea călătoriei ei.

În plus, Andreea nu s-a oprit doar la mesajul postat, ci a ținut să împărtășească și o fotografie cu ea zâmbitoare, în ciuda dezamăgirii recente, și arată că ea este pregătită să abordeze viitorul cu optimism.

Cu siguranță, aceasta este doar începutul unei noi etape în viața ei, iar susținerea fără limite din partea fanilor va juca un rol esențial în acest parcurs.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 2 februarie 2024. Cine e Andreea și ce poveste de viață are. Tânăra locuiește în Spania

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi vor păşi astăzi în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

Aron de la Mireasa și iubita lui, prima fotografie de la ecograf cu chipul bebelușului. Cât de fericiți sunt ei și ce au... Mireasa sezonul 5. Ce imagine a publicat Leo în mediul online. Cum s-a lăsat fotografiat fostul iubit al Andei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x