Căutare Live

Horoscopul zilei 10 februarie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentru zodii

Astăzi avem câteva momente în car enu lipsește decât un pas până la ceartă. Problemele apar mai ales dacă reacționăm pripit și nu ne cântărim bine cuvintele înainte să vorbim.

Horoscopul zilei 10 februarie 2021

profimedia

Tot astăzi ne dăm seama că viitorul trebuie să ne împlinească pe noi, nu pe ceilalți.

Horoscop 10 februarie 2021 Berbec

Banii devin astăzi un subiect controversat. S-ar putea să nu cazi de acord cu un prieten asupra unor cheltuieli. De asemenea, dacă o persoană uită cât valorezi, o vei pune imediat la punct.

Horoscop 10 februarie 2021 Taur

Apar oportunități după oportunități, dar poți strica totul din cauza nerăbdării. Astfel, greșelile pe care le-ai comite se vor ține lanț, mai ales că te poate lua gura pe dinainte.

Horoscop 10 februarie 2021 Gemeni

Este foarte posibil să reiei o discuție mai veche și să te aprinzi ca o torță când nu ți se dă dreptate. Nu ești ferit nici de bârfe sau de oameni care fac planuri pe la spatele tău.

Citește și: Horoscop săptămânal rune, februarie 2021, cu Mihai Voropchievici. Leii găsesc un partener pasional, află ce se întâmplă cu Racii

Horoscop 10 februarie 2021 Rac

Astăzi sunt șanse mari să te porți copilărește. Ceilalți vor fi efectiv uimiți de atitudinea ta destul de agresivă. Problemele apar însă din cauza energiei neconsumate. Totodată, nu te mai ascunde după deget și nu mai nega ce simți pentru o anumită persoană.

Horoscop 10 februarie 2021 Leu

Citește și
colaj de imagini cu maria si liviu de la mireasa sezon 3
Mireasa sezon 3. Ce a apărut pe profilul lui Liviu după ce Maria s-a afișat cu noul iubit
Mireasa sezon 3. Ce a apărut pe profilul lui Liviu după ce Maria s-a afișat cu noul iubit
simona gherghe intr o rochie rosie
Cine sunt concurentele de la Mireasa sezonul 5 difuzat pe Antena 1. Iată ce povești au cele 8 fete
Cine sunt concurentele de la Mireasa sezonul 5 difuzat pe Antena 1. Iată ce povești au cele 8 fete
simona gherghe intr-o rochie rosie la finala mireasa
Cine sunt concurenții de la Mireasa sezonul 5 difuzat pe Antena 1. Iată poveștile băieților și mamelor
Cine sunt concurenții de la Mireasa sezonul 5 difuzat pe Antena 1. Iată poveștile băieților și mamelor
Mai multe articole

De la un fleac astăzi se poate ajunge la un scandal în toată regula. Le arunci în față celorlalți ce te-a deranjat în ultima vreme și cu siguranță nu îi vei menaja. Le vei spune tot ce îți trece prin cap, doar că mai târziu s-ar putea să regreți.

Horoscop 10 februarie 2021 Fecioară

Lucrurile se mișcă mult, mult prea încet pentru gustul tău. De aici și nervii și frustrarea. Întârzierile sau amânările pun și mai multe paie pe foc. Va fi teribil de greu să nu răbufnești.

Horoscop 10 februarie 2021 Balanță

Pur și simplu nu ai stare și nu poți controla toate frustrările pe care le-ai băat sub preș. Poveștile de iubire sunt intense și lucrurile devin cu atât mai complicate cu cât discuțiile voastre în contradictoriu includ și copiii.

Horoscop 10 februarie 2021 Scorpion

O dată pentru totdeauna trebuie să le spui rudelor cum te fac să te simți. Dacă lași nemulțumirile să se adune, cât de curând vei exploda. În orice caz, diplomația nu este punctul forte astăzi al nativilor Scorpion.

Horoscop 10 februarie 2021 Săgetător

Astăzi îți cam sare țandăra din orice. S-au adunat prea multe lucruri care nu îți convin și deja nu mai ai răbdare să asculți ce au ceilalți de spus în apărarea lor.

Citește și: Horoscopul soacrei! Ce fel de om este în funcție de zodie și de cine trebuie să te ferești

Horoscop 10 februarie 2021 Capricorn

O sitație financiară incertă te cam macină. Poate că iubitul are pretenția să fie răsfățat și te lasă pe tine să fii stâlp de rezistență, iar acest lucru poate fi deranjant. Capricornii single se pot enerva că nu au resursele necesare să realizeze un nproiect creativ.

Horoscop 10 februarie 2021 Vărsător

Ești unic și acesta etse punctul tău forte. Așadar nu încerca să te schimbi doar ca să le faci pe plac celor din familie. Alegerile tale îți aprțin 100% și atâta vreme cât pe tine te împlinesc, nu contează pe cine șochează.

Horoscop 10 februarie 2021 Pești

Nu ar fi de mirare ca discuțiile din ultima vreme sau poate chiar lipsa lor să te fi rănit. Stările tale emoționale de astăzi sunt atât de încâlcite încât nici tu nu mai știi ce simți.

Horoscopul zilei 9 februarie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentru ... Horoscopul zilei 10 februarie 2021. Racii se poartă copilărește...
Ultimele știri