Live acumNeatza de Weekend
Prime Time 20:00Chefi la cutite Sezonul 9

Horoscopul zilei 23 februarie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentru zodii

O nouă zi, noi provocări pentru zodii. Iată ce spune horoscopul de astăzi, 23 februarie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani.

Horoscopul zilei de 23 februarie 2021. Iată ce sun astrele pentru fiecare zodie

Profimedia

Astăzi suntem visători și am da orice să fugim undeva în lume, departe de agitație și de nebunie. Spre seară, dacă vrem să ne bucurăm cu adevărat de liniște trebuie să acceptăm că nu-i putem controla pe ceilalți și nici lumea exterioară. În caz contrar, se lasă cu drame și cu scene de gelozie.

Horoscop 23 februarie 2021 Berbec

Astăzi trebuie să fii pregătit emoțional în cazul în care cineva îți desființează munca. Chiar dacă pui preț pe feedback, felul în care te percep ceilalți nu este treaba ta, mai ales dacă vorbim despre persoane irelevante.

Citește și: Horoscop rune 2021, cu Mihai Voropchievici. Ce rezervă astrele pentru fiecare lună din an

Horoscop 23 februarie 2021 Taur

Cu cât ai mai multe așteptări de la ceilalți, cu atât cresc șansele să fii dezamăgit. De asemenea, spre după-amiază te poți aștepta la un război între opinii diametral opuse.

Horoscop 23 februarie 2021 Gemeni

Ai mare încredere în intuiția ta, pentru că vei ști exact cum trebuie să procedezi, indiferent de ce apare la orizont. Discuțiile financiare, astăzi, nu sunt cele mai plăcute.

Horoscop 23 februarie 2021 Rac

Dacă ești nemulțumit de partenerul romantic sau de afaceri, nu te preface că e totul în regulă, doar ca să nu provoci tensiune. Totodată, ți-ar prinde bine o sesiune de yoga, sau chiar de meditație.

Citește și: Ce îţi rezervă destinul în 2021 în funcţie de anul personal. Cum se calculează anul personal

Horoscop 23 februarie 2021 Leu

Astăzi simți nevoia să stai departe de toată lumea și să-ți reorganizezi agenda. Ziua se complică dacă amâni să-ți faci treaba. Când vine vorba de chestiuni financiare ai fler, dar nu ți-ar strica să consulți un expert.

Horoscop 23 februarie 2021 Fecioară

Nu ți-ar strica un pic mai multă distracție. Pe de altă parte, se anunță confruntări aprinse și îți vei ieși din fire dacă o persoană încearcă să te manipuleze cu nerușinare.

Horoscop 23 februarie 2021 Balanță

Vrei să faci unele schimbări acasă, dar nu toată lumea este încântată și nici nu este dispusă să facă vreun compromis. Stai excelent însă la capitolul inspirație și creativitate.

Horoscop 23 februarie 2021 Scorpion

Dacă ești singur ai șanse să-ți testezi capacitățile de seducție. Pe de altă parte, nu mai respinge fiecare pretendent, sub pretextul că niciunul nu e suficient de bun. Și ai grijă cum te exprimi astăzi pentru că sarcasmul tău are și consecințe.

Horoscop 23 februarie 2021 Săgetător

Sunt șanse mari să îți vină tot felul de idei despre ce ai vrea să schimbi prin casă, sau poate că visezi cu ochii deschiși la o casă nouă. Vestea bună e că orice îți imaginezi poate deveni realitate

Horoscop 23 februarie 2021 Capricorn

În prima parte a zilei relațiile decurg armonios. Totuși, fă-ți timp să te întrebi dacă tot ce trăiești acum este visul tău, sau doar dă bine în ochii celorlalți. Altfel spus, gândește-te dacă ești într-o relație care te împlinește.

Horoscop 23 februarie 2021 Vărsător

Este o zi bună pentru un detox emoțional și pentru o curățenie generală. Pentru liniștrea ta sufletească taie d epe lista ta activitățile care te epuizează și nu duc nicăieri. Scapă și de vampirii energetici cât mai curând.

Horoscop 23 februarie 2021 Pești

Iată că dragostea plutește în aer, așa că să nu te mire dacă ești cu capul în nori și simți că plutești. Pe parcursul zilei vei învăța că este bine să mai spui și „nu” și să refuzi să le faci tuturor pe plac.