Horoscopul zilei 25 februarie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentru zodii

O nouă zi, noi provocări pentru zodii. Iată ce spune horoscopul de astăzi, 25 februarie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani.

Horoscopul zilei de 25 februarie 2021. Iată ce spun astrele pentru fiecare zodie

Profimedia

Azi, pe plan relațional, atmosfera se îndulcește, indiferent de câte tensiuni au fost până aucm. Se pare că poveștile noastre de iubire vor trece la următorul nivel.

Iată ce spun astrele pentru fiecare zodie în parte!

Horoscop 25 februarie 2021 Berbec

Universul te va încuraja să te gândești mai mult la ceea ce simți și la cee ace îți face bine. S-ar putea să simți nevoia să te retragi în sinea ta și să procesezi ce ai trait în ultima vreme. Iar alți nativi pot începe o relație secretă.

Horoscop 25 februarie 2021 Taur

Nu este tocmai ușor să te împarți între casă și carieră, dar dacă nu găsești un echilibru vei ajunge să te simți frustrat sau plictisit. Vestea bună este că îți vei stabili contacte viitoare de mare folos pe viitor.

Horoscop 25 februarie 2021 Gemeni

În următoarea perioadă te poți bucura de contracte importante și de o îmbunătățire a imaginii și a reputației pe plan profesional. Fără doar și poate oriunde ți-ai face apariția vei atrage atenția.

Horoscop 25 februarie 2021 Rac

Pentru a putea face loc unor persoane noi în viața ta trebuie să te desprinzi de cele din trecut. Se anunță și lupte pentru putere, cine pe cine domină, dar și certuri de la bani.

Horoscop 25 februarie 2021 Leu

Astăzi s-ar putea să te ia valul și să ai sentimentul că poți trece peste orice neînțelegere în cuplu sau într-un parteneriat. Și uite așa te poți trezi la starea civilă sau la notar.

Horoscop 25 februarie 2021 Fecioară

S-ar putea să tot aștepți un răspuns de la cineva și să nu mai vină. Până la urmă și tu ai limitele tale când vine vorba de răbdare. Acum, depinde doar de tine cât mai accepți acest compromis.

Horoscop 25 februarie 2021 Balanță

Ai pus mult suflet într-un proiect creativ, dar dacă te-ai bazat pe susținerea unor prieteni cred că te-ai convins deja că te-ai îmbătat cu apă rece. Partea bună este că acum poți forma o echipă nouă

Horoscop 25 februarie 2021 Scorpion

Până pe 21 martie ai un sex-appeal, iar ceilalți vor gravita efectiv în jurul tău. Ești într-o dispozție creativă, ești deschis la noi iubiri și dornic de aventură. Iată că perioada ta de hibernare tocmai s-a încheiat.

Horoscop 25 februarie 2021 Săgetător

Vrei mai mult confort, mai mult lux și mai multă liniște acasă, așa că ești dispus să închizi ochii la ce te-a supărat până acum. Totodată, astăzi nu face promisiuni dacă știi din start că nu le vei putea onora.

Horoscop 25 februarie 2021 Capricorn

Până pe 21 martie te poți aștepta la multe flirturi și discuții nevionovate. Totuși, o relație începută cu cineva de pe Instagram pate duce la ceva mai mult decât credeai. Iar dacă ești deja într-o relație nu ar strica să nu mai exagerezi cu generozitatea.

Citește și: Ce îţi rezervă destinul în 2021 în funcţie de anul personal. Cum se calculează anul personal

Horoscop 25 februarie 2021 Vărsător

De multe ori îți pui bețe în roate singur. Spui că niciodată nu vei repeat greșeala să cazi în brațele unui fost și apoi tot acolo ajungi. De asemenea, unele parteneriate promit multe, dar nu duc nicăieri.

Citește și: Horoscop rune 2021, cu Mihai Voropchievici. Ce rezervă astrele pentru fiecare lună din an

Horoscop 25 februarie 2021 Pești

Ai vrea să faci pe toată lumea să se simtă bine, dar uiți mereu de tine, Așa că a sosit momentul să te pui pe primul loc, să ai grijă de tine și să apelezi chiar la procedure de înfrumusețare. Nu ar fi exclus să te apuci chiar de înot.

Ultimele știri