Horoscopul zilei 26 februarie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentru zodii

O nouă zi, noi provocări pentru zodii. Iată ce spune horoscopul de astăzi, 26 februarie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani.

Horoscop 26 februarie 2021. Iată ce spun astrele pentru fiecare zodie în parte

Profimedia

Astăzi va trebui să încercăm să fim cât mai calmi. Ne va fi destul de dificil să ne ținem emoțiile în frâu, drept urmare putem avea tot felul de izbucniri nervoase. În realitate de la mândrie pornesc toate problemele. Pur și simplu dăm în clocot că nu suntem aprobați.

Iată ce spun astrele pentru fiecare zodie în parte!

Horoscop 26 februarie Berbec

Ai putea să fii tentat să consumi foarte multe dulciuri ca să maschezi suferința în dragoste. Ar fi minunat dacă ai petrece puțin timp tu cu tine să te întrebi care sunt adevăratele tale nevoi emoționale.

Horoscop 26 februarie Taur

Astăzi ai tendința de a sări ca ars și de a lua lucrurile personal, mai ales în discuțiile cu familia. Pe de altă parte, dacă vrei să-i spui cuiva ce te nemulțumește, nu o face, totuși, de față cu toată lumea.

Horoscop 26 februarie Gemeni

Te poți confrunta cu sentimente de îndoială când îți analizezi alegerile din trecut. Vei fi și tu irascibil, dar, din fericire, nu va ține mult. Totodată, te gândești la tot felul de schimbări acasă.

Citește și: Ce îţi rezervă destinul în 2021 în funcţie de anul personal. Cum se calculează anul personal

Horoscop 26 februarie Rac

Unii prieteni s-ar putea să se amestece astăzi în treburile tale. Asta fie pentru că te fac să nu te simți bine în pielea ta, fie că au ceva de comentat despre ce faci tu cu banii tăi.

Horoscop 26 februarie Leu

În cel mai scurt timp toată atenția ta va fi îndreptată asupra chestiunilor financiare. Astăzi poate avea loc o confruntare destul de dură și cu un șef. Până la urmă să știi că nu e nimic rău în a fi competitiv, competitivitatea este sănătoasă, însă rivalitatea este toxică.

Horoscop 26 februarie Fecioară

Se declanșează o adevărtă dramă dacă o persoană ți-a făcut o promisiune acum ceva vreme și nu s-a ținut de cuvânt.

Citește și: Horoscop rune 2021, cu Mihai Voropchievici. Ce rezervă astrele pentru fiecare lună din an

Horoscop 26 februarie Balanță

Nu ar strica să fii un pic mai selectiv la cu cine îți împarți resursele. De asemenea, spune clar și răspicat ce nevoi ai. Și nu izbucni că s-au adunat un munte de frustrări.

Horoscop 26 februarie Scorpion

Se aprind scântei mai ales în parteneriatele de afaceri și asta pentru că nu îți convine nimic, te simți tras pe sfoară și nu ar fi de mirare să bați chiar cu pumnul în masă.

Horoscop 26 februarie Săgetător

Rutina ta va fi întreruptă de tot felul de evenimente care te vor solicita și pe alocuri te vor scoate chiar din sărite. Mai pot apărea discuții puțin în contradictoriu și cu angajații.

Horoscop 26 februarie Capricorn

Probabil cineva încearcă să-ți capteze atența și nu prea știi cum să reacționezi. La fel de bine poți fi luat pe ocolite, sau să ți se spună secrete pe care ai prefera să nu le știi.

Horoscop 26 februarie Vărsător

Se anunță multă tensiune acasă din cauza orgoliilor. Poate că ai tăi nu vor să-ți facă pe plac sau există ceva divergențe între familia ta și partener. Financiar vorbind, dacă vrei să ai scuuces este musai să-ți schimbi mentalitatea.

Horoscop 26 februarie Pești

Dacă ai întâlnit pe cineva nou, ai răbdare să-l cunoști mai bine. Nu te imagina deja în fața altarului. Pe de altă parte, s-ar putea să aștepți scuze de la o anumită persoană și ele să nu mai vină. Nu căuta totuși motiv de discuție, doar ca să ai șansa să-i bați obrazul.

Ultimele știri