Horoscopul zilei 4 martie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentru zodii

O nouă zi, noi provocări pentru zodii. Iată ce spune horoscopul de astăzi, 4 martie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani.

Horoscopul zilei de 4 martie 2021. Iată ce spun astrele pentru fiecare zodie în parte!

Profimedia

Astăzi avem ambiție și determinare. Începând de astăzi și până pe 23 aprilie ne vom prezenta ideile cu îndrăzneală, le vom apăra în caz că suntem contraziși și dacă nu ne iese din prima să le punem în practică mai încercăm o dată. Tranzitul lui Marte în Gemeni ne face pe toți mai curioși și ne predispune să începem mai multe lucruri în același timp, fără să le ducem la bun sfârșit.

Iată ce spun astrele pentru fiecare zodie în parte!

Horoscopul zilei 4 martie 2021 pentru fiecare zodie în parte

În timp ce unii nativi se concentreză începând de astăzi pe îmbunătățirea veniturilor, alții au un farmec incredibil în ceea ce privește viața sentimentală. În același timp, unii nativi sunt foarte energici în această perioadă, iar asta poate duc ela epuizare pe viitor.

Horoscop zilnic 4 martie 2021 Berbec

Până pe 23 aprilie ai o capacitate ieșită din comun să convingi pe oricine să facă așa cum vrei tu. Mare atenție, însă că poți promite multe și să nu te ții de cuvânt, atrăgându-ți astfel reputația de om neserios.

Horoscop zilnic 4 martie 2021 Taur

Vești bune pentru nativii zodiei Taur în ceea ce privește sectorul financiar. În următoarea perioadă vei vrea să câștigi mai mulți bani. Totuși, va treui să verifici dacă acțiunile tale sunt în aliniament cu dorințele tale.

Citește și: Horoscop martie 2021: dragoste, bani, carieră. Ce zodii vor excela pe toate planurile

Horoscop zilnic 4 martie 2021 Gemeni

Oriunde va fi o dezbatere te vei implica și tu. De astăzi și până pe 23 aprilie vei simți că prinzi aripi și inima va bate mai tare. De teama de a nu pierde niciun eveniment și în încercarea de a fi atent la tot ceea ce se petrece în jurul tău, poți ajunge să te epuizezi.

Horoscop zilnic 4 martie 2021 Rac

Este momentul să încetinești un pic ritmul și să te concentrezi mai degrabă pe ce se întâmplă în sufletul tău, și mai puțin în afara ta. Universul îți oferă acum o șansă de a vindeca o rană emoțională.

Horoscop zilnic 4 martie 2021 Leu

Până pe 23 aprilie superputerea ta este să aduni oameni în jurul tău și să-I motivezi să lucreze în echipă. Asta nu înseamnă că ești scutit de confruntări cu prietenii.

Citește și: Horoscop rune 2021, cu Mihai Voropchievici. Ce rezervă astrele pentru fiecare lună din an

Horoscop zilnic 4 martie 2021 Fecioară

Vei da dovadă de multă ambiție și nimic nu va reuși să stea în calea succesului tău. Chiar dacă un șef sau un client este cam exagerat de pretențios, vei reuși să-i faci față. Pe de altă parte, iei tot mai mult în calcul să începi o afacere pe cont propriu.

Horoscop zilnic 4 martie 2021 Balanță

Ai tot mai mult curaj și te vei aventura pe tărâmuri necunoscute. Zona de confort va deveni brusc plictisitoare și este foarte posibil să pui la cale o plecare undeva. Este foarte posibil să-ți lărgești orizonturile.

Horoscop zilnic 4 martie 2021 Scorpion

Mai mult ca sigur urmează una dintre cele mai senzuale perioade ale acestui an. Scorpionii care sunt deja în cuplu put avea parte de momente intense, pe când cei singuri pot avea parte de o chimie ieșită din comun cu cineva nou.

Horoscop zilnic 4 martie 2021 Săgetător

Universul energizează acum sectorul relațiilor personale sau de afaceri. Dacă nevoile tale nu sunt ascultate, atunci nu este exclus să te enervezi. Partea bună este că acum ți se oferă șansa să comunici mult mai bine.

Horoscop zilnic 4 martie 2021 Capricorn

Până pe 23 aprilie vei fi teribil de ocupat iar agenda ta va fi fără îndoială plină. Nu ar strica să te energizezi și să devii cât mai productiv. De asemenea, este timpul să-ți faci noi obiceiuri sănătoase.

Horoscop zilnic 4 martie 2021 Vărsător

Dragostea și distracția vor fi principalele cuvinte cheie ale perioadei care urmează. Vărsătorii single vor profita din timp.

Horoscop zilnic 4 martie 2021 Pești

Mai mult ca sigur ai deja un plan de acțiune în ceea ce privește renovarea unei case sau sporirea confortului. Alți Pești se pot muta acum. De asemenea, atmosfera acasă poate deveni destul de bătăioasă.

Ultimele știri