Piept de pasare in sos de mustar frantuzesc
Vladutz gateste: "Piept de pasare in sos de mustar frantuzesc'
Ingrediente:
400 gr piept de pui sau curcan,
200 gr smantana grasa dulce
4 lingurite mustar frantuzesc SMAK (cu boabe intregi de mustar)
2 lingurite tarhon uscat maruntit si 2 lingurite de oregano
ulei de masline
sare si piper, dupa gust.
Mod de preparare:
Incinge o tigaie la foc potrivit si adauga 1 lingura ulei. Se prajeste carnea pe ambele parti pana cand s-a rumenit usor, apoi se pune deoparte. Se adauga in tigaie restul de ingredientelor si amesteca constant, pana da un clocot, apoi se adauga pieptul de curcan.Adaugati condimentele si ierburile dupa gust, apoi introduceti totul la cuptor cam aprox.20 .Puteti presara putin parmezan la sfarsit.
Echipa Neatza va ureaza pofta buna!
Joi, 25.11.2010, 08:11