Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit delicioasa rețetă Piept de curcan in stil american, un fel de salată caldă, cu care ne putem delecta la orice masă din zi.
Ce ne trebuie pentru rețeta Piept de curcan in stil american:
Cum pregătim rețeta Piept de curcan in stil american.
Pieptul de curcan se taie cuburi mici și se trage la tigaie în puțin ulei de măsline cu o ceapă tocată mărunt și un ardei gras, de asemeni tocat mărunt. Când este bine rumenit, se adaugă smântâna și se amestecă intens, iar după câteva minute, se adaugă untul de arahide. Se potrivește gustul cu sare și piper, se stinge focul și se presară arahide deasupra.
Feliile de bacon se așază într-o tavă, pe hârtie de copt, iar deasupra se mai așază încă o hârtie de copt și o tavă și se dau la cuptor la 140 de grade până se rumenesc. Așezând cea de-a doua tavă deasupra, feliile de bacon se vor păstra perfect drepte. Se pot unge și cu puțină miere pentru a deveni mai crocante și mai colorate.
Se servește deliciosul Piept de curcan în stil american, cu chipsurile de bacon și salată verde asezonată cu suc și coajă rasă de portocale.
Poftă bună!
Vedeți AICI, mai multe rețete cu piept de curcan.