Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI, ora 08.00

Amintiri din copilărie! Ce a făcut Dani când s-a închis şcoala, pe vremea lui: "A fost complicat, am devenit copilul combinatului din oraș"

 

Vacanță prelungită cu o săptămână pentru elevi, ger de crapă pietrele și o nouă avertizare de ninsori, începând de miercuri în Capitală.

Vremea își face de cap, iar schimbarea de ritm aduce de la sine problemele aferente, mai ales pentru părinți.

În acest context, nici Dani nu duce lipsă de povești, deși a trecut ceva vreme de când mergea el la școală.

Matinalul nostru a povestit cum era iarna la Reşiţa, când da, s-a închis școala și acolo. Istorioara e pusă, desigur, în stilul său caracteristic.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani online le găseşti integral pe Antena Play: https://goo.gl/Wz5JNb. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe