Antena Căutare

Andrei Ștefănescu, declarație emoționantă pentru mama sa! ”Pentru toate nopțile în care ai plâns, neștiind dacă a doua zi ai ce ne pune pe masă, te iubesc, mamă!”

Andrei Ștefănescu a făcut mamei sale cea mai frumoasă declarație de iubire, iar cuvintele sale sunt cu adevărat emoționante!

Andrei Ștefănescu a făcut mamei sale cea mai frumoasă declarație de iubire, iar cuvintele sale sunt cu adevărat emoționante!

În cadrul campaniei „Te iubesc, mamă”, simpaticii matinali de la „Neatza cu Răzvan și Dani” au dorit să ne dea curajul să ne exprimăm liber și frumos iubirea pentru ființa care ne-a dat viață: mama!

A fost și cazul lui Andrei Ștefănescu, fiindcă vedeta a făcut o declarație de-a dreptul emoționantă: „Pentru toate nopțile în care ai plâns, neștiind dacă a doua zi ai ce ne pune pe masă, te iubesc, mamă!”

Urmărește clipul video de mai sus din „Neatza cu Răzvan și Dani” ca să vezi momentul special!

Cătălin Oprișan de la „Neatza” a descoperit că Raiul există pe pământ! Cum arată fabrica automatizată de...shaorma!... Cine ar fi crezut?! Daniela Crudu a compus o poezie pentru mama ei! „Doar tu m-ai hrănit la sân! Simte-mi...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x