Antena Căutare

Căștile, mai periculoase decât ai putea crede. Avertismentul transmis de un medic: ”Tot mai mulți tineri sunt în pericol să surzească!”

Folosirea în exces a căștilor poate fi extrem de periculoasă pentru sănătate, întrucât poate duce la surzire, atrag atenția specialiști ai Organizației Mondiale de Sănătate, potrivit Simonei Dragomir, omul informat de la ”Neatza cu Răzvan cu Dani”. 

Mai mult de jumătate dintre tineri sunt în pericol să surzească, întrucât folosirea căștilor în exces poate să ducă la apariția unor simptome precum zgomote în urechi, nervozitate chiar și chiar otită greu de tratat.

”Căștile pot fi periculoase dacă sunt folosite în exces. Mulți tineri se confruntă cu scăderea auzului și apariția unui țiuit, simptome care apar din cauza folosirii căștilor. Aceste simptome pot să fie și o boală profesională, ce apare în cazul persoanelor care folosesc căștile la muncă.”, atrage atenția medicul primar ORL Ana-Maria Apostol.

Află mai multe detalii despre pericolul la care te expui atunci când asculți muzică la volum maxim în căști, mai sus!

Ozana Barabancea, spectacol extraordinar de Moș Nicolae: ”Voi urca pe scenă alături de copiii mei!”... Cum trebuie să-ți îngrijești tenul în sezonul rece. Sfaturi de care să ții cont pentru a-ți hidrata pielea, iar machiaju...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x