Ce va face Dani Oțil când i se va naște băiatul. Prezentatorul de la Neatza a mărturisit ce planuri are în ziua cea mare

Dani Oțil a mărturisit că nu se va afla în sala de nașteri când Gabriela Oțil îi va aduce copilul pe lume.

Dani Oțil a explicat de ce nu va asista la nașterea fiului său

Antena 1

Dani Oțil a mărturisit la Super Neatza cu Răzvan și Dani că nu va asista la nașterea fiului său, ci va aștepta în mașină: „E un meci greu la care nu aș vrea să fiu în tribună”, este modul în care descrie Dani momentul nașterii fiului său.

Prezentatorul a fost informat că viitorii tați vaccinați împotriva Covid-19 pot asista în sala de nașteri, însă Dani este decis să nu dea curs acestei posibilități. Viitorul tată spune că nu va asista la momentul în care Gabriela Oțil îi va aduce pe lume fiul.

„Stăm în mașină, am un joc nou, ne jucăm în mașină. Nu mă duc acolo. N-am ce să caut acolo. Ce să caute tatăl acolo? Eu dacă-l dau la o parte pe domn doctor? Dacă mă apucă științele naturii Nu pot. Nu sunt pregătit. Stau în mașină. Nu se naște copilul dacă stau eu în mașină? E un meci greu la care nu aș vrea să fiu în tribună”, și-a explicat decizia Dani Oțil.

Dani și Gabriela s-au căsătorit în luna mai și mai au puțin până când vor deveni părinți.

Dani și Gabriela Oțil vor fi părinții unui băiat

Gabriela Oțil, fostă Prisăcariu și Dani Oțil au anunțat că vor fi părinți publicând o fotografie în care prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani o ținea în brațe pe Gălușcă, pisica familiei, iar Gabriela Oțil se uita la ei, purtând o rochie mulată, care îi evidența burica de gravidă.

Dani Oțil a făcut și o glumă, în momentul în care a anunțat că va fi tată:

„Pentru toți cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: cand faceți un copil...Pt toți cei care au ceva cu pătrățelele noastre...Pt toți cei care merg cu bebelușii 10-12 ore cu avionul, ca sa vada si bebelușii insule...Pt toți...hai ca am glumit...nu pt voi... Ci pentru noi...o sa avem un copil

Am decis sa spun aici, pt ca in curând mi se va vedea burta si se vor face speculații. Promit sa ma refac repede", a scris Dani Oțil.

Citește și: Gabriela Prisăcariu, pofte în primele patru luni de sarcină. Ce a dezvăluit iubita lui Dani Oțil: "Bine că nu îmi cere caviar"

Fotomodelul a mărturisit că în această perioadă nu are voie să facă foarte mult efort fizic, însă respectă tot ceea ce îi va spune medicul pentru a aduce pe lume un copil perfect sănătos.

Chiar dacă de-a lungul timpului multă lume a întrebat-o ce va face când va deveni mamă pentru că va trece prin numeroase transformări și va lua în greutate, Gabriela spune că nu o interesează câte kilograme va acumula, atâta timp cât sarcina va decurge bine.

Faptul că este însărcinată o face să vrea să mănânce încontinuu și nu se mulțumește doar cu câteva gustări. Modelul spune că vrea mereu să mănânce mâncare consistentă, cum ar fi tocănițe sau ciorbițe. Viitoarea mămică încearcă să mănânce cât mai sănătos, spre binele bebelușului.

Între frumoasa blondă și prezentatorul TV există multe diferențe pe care alții le-ar considera impedimente, cum ar fi diferența de vârstă și cea de înălțime. Gabriela este cu 12 ani mai mica decât Dani. Frumoasa lui logodnică este cu 5 centimetri mai înaltă decât el, având 1.80 metri. În ciuda tuturor diferențelor, cei doi sunt mai fericiți ca oricând.

Ultimele știri