Antena Căutare

Ciprian Stoica, primul antrenor online! Cum a ajuns să ofere lecții de fotbal pe Youtube: ”Am creat canalul pentru toți tinerii care vor să facă fotbal!”

Ciprian Stoica, fost jucător la Concordia Chiajna, Ștefănești, Popești Leordeni ori Viitorul Axintele, vrea să revoluționeze mediul online și și-a creat un canal de Youtube, unde oferă sfaturi despre fotbal.

A avut nevoie de sfaturi pentru a-și îmbunătăți performanța sportivă, dar le-a găsit cu greu. Acum, însă, el și-a creat un canal de YouTube, intitulat „Improved Football”, pentru a le oferi copiilor sfaturi de care și el ar fi avut nevoie în perioada junioratului.

”Această idee mi-a venit din nevoia mea de a învăța niște trucuri esențiale în fotbal. Am decis să fac acest canal de Youtube pentru toți tinerii din România care vor să facă fotbal. ”, a declarat Ciprian Stoica.

În doar câteva luni, mai exact opt, acesta a ajuns să adune 50.000 de abonați.

Află povestea lui, în clipul de mai sus!

Ninsori abundente și frig de crapă pietrele, în următoarele luni, în România! Vortexul polar ar putea să lovească Români... Armata Română are vlogger! Cum a reușit sublocotenentul Radu Chirilă să adune peste 280.000 de oameni pe canalul lui de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x