Antena Căutare

Criză de râs la „Neatza cu Răzvan și Dani”! Cum reacționează sistemul medical din România, în fața crizei generate de noul coronavirus – VIDEO

DaniI Oțil, Răzvan Simion, Ramona Olaru și Cătălin Oprișan au făcut o criză de râs, vineri, după ce redactorul şef de la a1.ro a prezentat clipuri ce ilustrează perfect reacția sistemului medical din România, în fața crizei generate de noul coronavirus.

Într-unul dintre clipuri, apare un fragment dintr-o emisiune realizată la o televiziune locală, în care moderatorul și invitatul trec prin chinuri groaznice, încercând să nu izbucnească în râs, deși tema discuției părea serioasă.

În cel de-al doilea clip, apare o situație similară. Însă, de data aceasta, invitata, reprezentantă a sistemului medical, tușește în direct, ia o gură de apă și apoi o scuipă pe fața moderatoului, care încearcă să rămână de neclintit.

Urmăriți clipul de mai sus din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

VIDEO. Cum a încercat un bunic din România să fenteze carantina. „Pare că a prins Marea Unire”... Provocare culinară la Neatza cu Răzvan și Dani. Ramona Olaru și-a provocat colegii de platou să prepare pizza. Oare se d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x