Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI, ora 08.00

Dani a aflat de ce a lipsit Flavia de la emisiune: "Eu când am fost în Thailanda m-am întors cuplat" Blondo, unde ziceai că ai umblat?

 

Stați așa, pe cine avem noi aici în această dimineață? Cum pe cine? Pe Flaviaaaaa! După ce ieri a lipsit fără motivație, vecina noastră a revenit și parcă nici codul de ger nu mai e așa "geros".

Desigur, Dani i-a aruncat săgeți Flaviei și nu s-a putut abține să nu dezvăluie motivul pentru care blonda n-a ajuns la timp. Și nu, n-a fost vina ei că avioanele s-au încurcat și că a ajuns chiar și prin Tokyo, doar, doar, va reuși să semi-întregească echipa de la "Neatza".

N-a fost să fie luni, însă de marți, Flavia e la apel! Îl așteptăm și pe Răzvan, cu tot cu povești! Stați cu noi, e rost de haz! 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani online le găseşti integral pe Antena Play: https://goo.gl/Wz5JNb. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe