Antena Căutare

”La ce Chefi la Cuțite vă uitați voi!?” Dani, luat prin surprindere de discuția despre ouă: ”Mă rog..., eu în frigider nu le-am ținut niciodată, ca să fie clar”

Dani este luat prin surprindere de discuția despre ouă dintre Vlăduț și Răzvan. ”Mă rog..., eu în frigider nu le-am ținut niciodată, ca să fie clar”, a spus prezentatorul tv.

Dis-de-dimineață, la "Neatza", se discută despre teme de mare interes. În prag de Crăciun, când toate gospodinele se străduiesc să prepare cele mai delicioase bucate, Vlăduț are rolul principal în emisiune.

Dar ce să vezi? Dani este luat prin surprindere de discuția despre ouă dintre Vlăduț și Răzvan. ”Mă rog..., eu în frigider nu le-am ținut niciodată, ca să fie clar”, a spus prezentatorul tv amuzat.

„Cremvușca” i-a dat bătăi de cap Flaviei! Așa număr de magie nu s-a mai văzut la „Neatza cu Răzvan și Dani”... Cum era Crăciunul în comunism. ”Nu avem voie să spunem ”Moș Crăciun”. Era un simbol interzis!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x