Dani Oțil a RECUNOSCUT! „Dacă nu aveam această misiune imposibilă de a sta legat de voi la emisiune..."

Dezvăluire de senzație la „Neatza cu Răzvan și Dani”! Într-un moment de maximă sinceritate, Oțil a mărturisit ce ar fi făcut dacă nu trebuia să vină zilnic la emisiune! Iar afirmația i-a surprins pe fani! Unde l-am fi găsit pe Dani?

Dani Oțil susține că ar fi vrut să participe la „Ultimul trib”, dar pentru că nu are cum să lipsească de la propria emisiunea nici măcar pentru o zi, nu a putut să-și vadă visul cu ochii!

Matinalii au prezentat mai multe detalii despre premiera show-ului „Ultimul trib”, ce va începe azi!

Începând de joi, 13 septembrie, la Antena 1 puteţi urmări aventura celor trei triburi: unul de vedete, unul de sportivi și unul compus din oameni de rând. 21 de concurenţi vor înfrunta fiecare zi de încercări în Madagascar.

"Ultimul trib" le va pune la încercare atât abilitățile sociale, cât și cele fizice. Cei 21 de concurenți se vor lupta pentru "Teritoriu", iar în timp ce tribul câștigător va fi cazat într-un resort de lux și va fi răsfățat zilnic, cel de pe locul doi va ajunge într-un sat alături de localnici, unde membrii tribului vor fi nevoiți să trăiască în același mod în care o fac și aceștia.

Aceasta nu este însă nici pe departe cea mai grea situație în care se poate găsi un trib: cei care vor fi pe locul trei vor trăi întreaga săptămână într-un loc izolat, cu resurse minime. În plus, la finalul unei săptămâni de încercări grele, membrii triburilor vor fi nevoiți să se lupte și pentru a rămâne pe insulă!

Gândul la marele premiu de 100.000 de euro îi ajută pe cei 21 de concurenți din "Ultimul trib" , emisiune care are premiera la antena unu, la ora 20.

Toate noutățile despre acest show le puteți găsi și pe paginile de Facebook >> / Instagram >>

Ultimele știri