Antena Căutare

Dani Oțil: "Dacă ești un tip zgârcit, scoate-o diseară la cină, are sigur burta plină!"

Dani Oțil spune ce strategie să adopți atunci când vrei să scoți o femeie în oraș. Ramona Olaru, vecina de la Neatza, consideră că în această perioadă nu este bine să ieși în oraș, mănânci prea mult.

Dani Oțil povestește cum să economisești bani atunci când scoți o fată în oraș! Ramona Olaru îl completează: "Bine și în perioada asta dacă mănânci, mănânci de behăi"

Prezentatorul de la "Neatza cu Răzvan și Dani" prezintă câteva citate ale colegei sale Adina Lăcătușu, care din câte spune el, este la mare și se pare că duce o viață paralelă online, potrivit postărilor de pe rețelele sociale.

Pentru că unele dintre ele nu pot fi făcute public, Dani Oțil se limitează la câteva dintre ele, citându-le: "Dacă ești un tip zgârcit, scoate-o diseară la cină, are sigur burta plină!".
Dani le povestește băieților ce strategie să adopți atunci când vrei să iești cu o fată.

Ușor descurajat de așa zisă inocență și modestie a fetelor, Dani povestește că fetele au o mare sensibilitate atunci când vine vorba de mâncare.
Deși a încercat să le țină departe de mâncare, atât el, cât și prietenii lui, se pare că au fost urmăriți de ghinion!
Ramona vine cu completări în timpul povestirilor lui Dani Oțil și îi amuză pe toți din platou: "Și mai ales dacă mănânci în perioada asta, mănânci de behăi".

Urmărește momentul video și ai porția de râs din partea casei:

Cum va fi vremea în București și la mare de 1 Mai! La ce temperaturi trebuie să se aștepte petrecăreții... Dani Oțil râde pe seama colegelor de platou: "Amalia și Ramona au rupt clubul în două!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x