Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Dani Oţil şi Răzvan Simion, apropouri despre căsătorie: „Cred că ne pregăteşti ceva. Cine ştie, până la Paşte...”

Dani Oţil şi Răzvan Simion fac apropouri despre căsătorie la Neatza cu Răzvan și Dani. După vacanța de sărbători, când Dani s-a intors cu suprize pentru apropiați, cei doi prezentatori ai matinalului au început o dispută despre instagrameri. 

Dani Oţil şi Răzvan Simion

Răzvan se plângea de cei care postează tot ce fac, iar Dani a crezut că este un moment prielnic să-i arunce bomba: ”Cred că ne pregăteşti ceva. Cine ştie, până la Paşte...”, i-a transmis acesta.

Făcând aluzie la cererea în căsătorie făcută de Dani în urmă cu o săptămână, Răzvan a fost tras de mânecă, urmând să vină și rândul lui.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro