Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI, ora 08.00

De ce nu se sperie ursul de om? Dani are răspunsul, după ce s-a întâlnit a doua oară cu el

 

Dani Oțil a povestit că a văzut pentru a doua oară un urs și a explicat că animalul nu se sperie de om dacă nu a fost abuzat, pentru că el nu are prădător natural.

„Dacă nimeni nu l-a abuzat, nimeni nu l-a hăituit, dacă nu au pus câinii pe el – ursul practic nu are prădător natural”, a spus Dani.

El a adăugat că bănuiește că ursul voia să cerșească mâncare.

„A fost super simpatic, eu îl bănuiesc de cerșeală, pentru că a văzut mașina și în loc să se întoarcă și să își vadă de treaba lui, a venit spre mașină, după care m-a ocolit, s-a urcat pe o piatră după parapet, s-a așezat ca un bebeluș și se uita la mine pe genul: `Dai și tu ceva`?”, a mai spus Dani Oțil.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe