Antena Căutare

„Strânge fundulețul!”. Diana Stejereanu a chinuit-o pe Ramona, la „Neatza cu Răzvan și Dani” – Video

Instructorul de fitness Diana Stejereanu a chinuit-o pe Ramona, joi, la „Neatza cu Răzvan și Dani”, cu o serie de exerciții pentru un abdomen cu pătrățele.

Instructorul de fitness Diana Stejereanu a chinuit-o pe Ramona, joi, la „Neatza cu Răzvan și Dani”, cu o serie de exerciții pentru un abdomen cu pătrățele.

Diana Stejereanu a executat exercițiile pentru abdomen alături de Ramona și Amalia, pe saltele, în platoul celui mai iubit matinal.

Pentru Ramona, câteva dintre exerciții s-au dovedit a fi destul de chinuitoare. „Strânge fundulețul, spatele drept”. a tot corectat-o Diana Stejereanu.

„Acum să vedem dacă te mai poți ridica”, i-a spus Diana Stejereanu, la un moment dat, Ramonei, care a continuat să facă exercițiile alături de instructorul de fitness și de Amalia, fără să renunțe la zâmbetul fermecător.

Pentru a vedea setul de exerciții recomandat pentru un abdomen cu pătrățele urmăriți clipul de mai sus din „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Atenție, om la apă! Nu e glumă: un angajat a luat pluta și vâsla ca să ajungă la timp la birou (VIDEO)... Cum slăbești după vacanța de Paști, în mai puțin de două săptămâni! Acesta este secretul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x