Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Observator Sport

Vrei să ieși din perioada de izolare cu un abdomen ferm? Diana Stejereanu îți arată ce trebuie să faci! Ai nevoie doar de o pernă! VIDEO

Diana Stejereanu, instructorul fitness de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, a prezentat, joi, exerciții eficiente pentru un abomen ferm.

„Echipamentul” pentru aceste exerciții ce lucrează abdomenul este format doar dintr-o pernă.

Astfel, perioada de izolare, în contextul pandemiei de coronavirus, poate fi folosită, după cum recomandă Diana Stejereanu, și pentru a obține o siluetă de invidiat.

Diana Stejereanu l-a invitat și pe Cătălin Oprișan, redactorul-șef de la a1.ro, să facă aceste exerciții! Reacția lui, în clipul de mai sus!

Urmăriți exercițiile recomandate de Diana Stejereanu, în clipul de mai sus din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro