Antena Căutare

Elena Gheorghe, ținută spectaculoasă pentru noua piesă. Nimeni nu și-a dat seama unde se termină rochia și unde încep pantofii

Elena Gheorghe, invitată la Neatza cu Răzvan și Dani, și-a lansat o nouă piesă, purtând o ținută de-a dreptul spectaculoasă.

Colaj cu Elena Gheorghe, având părul pe umeri în două imagini și prins în cea de-a treia Galerie
Elena Gherorghe, ținută spectaculoasă la Neatza cu Răzvan și Dani | Instagram

Elena Gheorghe a adus în platoul de la Neatza noul videoclip al piesei Yarnana Yarnane. Așa cum ne-a obișnuit, artista a creat o atmosferă plină de energie pe ritmurile melodiei machedonești. Pe lângă ritmul vesel, Elena Gheroghe a atras atenția și datorită ținutei deosebite. Într-o rochie colorată, albastră cu modele roșii și albe, scurtă în față și cu trenă în spate, a întors toate privirile.

Piesa de rezistență a ținutei a fost reprezentată de materialul rochiei care i-a venit ca a doua piele artistei. Materialul ca un tatuaj a acoperit brațele și picioarele artistei, ceea ce i-a făcut pe fani să simtă nevoia de a fi mai atenți la ținută, pentru a-și da seama care sunt componentele rochiei și unde încep pantofii.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO

Elena Gheorghe, ținută spectaculoasă la Neatza cu Răzvan și Dani

La o a doua privire, fanii au observat că aparentul „tatuaj”, este un material care face parte din rochie și care îi acoperă întreg trupul cântăreței.

Pantofii cu toc au completat ținuta spectaculoasă a artistei.

Elena Gheroghe a menționat că titlul melodiei machedonești nu înseamnă nimic, ci doar este o invitație la bună dispoziție.

Citește și: Elena Gheorghe, mai fericită ca niciodată. Ce cadou i-a oferit fiul său și cât de mare s-a făcut

Voiam să aduc primăvara cu piesa asta foarte veselă. Am înțeles, realitatea nu e foarte roz, dar putem ca măcar în interiorul nostru să aducem echilibru.

Elena Gheorghe a povestit că tatăl ei este machedon, iar mama ei este ardeleancă, iar familia tatălui nu a acceptat-o inițial pe mamă. Totuși, venirea pe lume a Elenei a reprezentat un motiv de împăcare și de acceptare între cele două familii.

După piesă, Elena Gherorghe a jucat X și 0 cu Ramona Olaru, Răzva Simion și Florin Ristei. Pentru joc, Elena Gheroghe și-a prins trena în partea dreaptă, pentru a se putea mica în voie.

Elena Gheorghe are o familie superbă

Elena Gheorghe are 35 de ani și o familie cu adevărat superbă. Cântăreața l-a cunoscut pe Cornel Ene pe vremea când ea avea 15 ani și el 18 și cântau împreună în trupa Manfinga. S-au căsătorit în 2012 și au adus pe lume doi copii minunați.

Citește și: Body painting cu vopsea metalică și nimic altceva. Elena Gheorghe, cea mai sexy apariție de la începutul carierei și până acum

În luna decembrie a anului 2020 Nicholas, fiul Elenei Gheorghe și al lui Cornel Ene a împlinit 9 ani, moment în care artista a dezvăluit că, înainte să rămână însărcinată, medicii nu i-au dat șanse să devină mama fără tratamente.

Acum 9 ani medicii nu-i dădeau șanse Elenei Gheorghe să devină mamă, fără tratamente

„La mulți ani, suflet blând și bun!

Astăzi la ora aceasta veneai pe lume și ne-ai făcut cei mai fericiți!

Ești minunea noastră! Medicii nu îmi dădeau șanse să devin mamă fără tratamente, însă tu ai fost trimis de Dumnezeu exact în momentul în care viață mea era în căutarea unui sens.

Îți mulțumesc pentru că m-ai învățat să iubesc, să îmi manifest afecțiunea maternă, să înțeleg că minunile există indiferent de situație! Te iubesc, copilul meu bun!”, a scris Elena Gheorghe pe Instagram.

Elena Gheorghe și Cornel Ene au adus pe lume și o fetiță, pe Amelie Nicole, care acum are 2 ani.

În ultima perioadă, Elena Gheorghe a intrat în inimile oamenilor cu piesele aromâne. Pe care le interpretează cu pasiune.

Citește și: Decolteu amplu și cizme roșii de divă! Elena Gheorghe a venit cu un cadou special la „Neatza cu Răzvan și Dani”

Artista a mărturisit la Neatza cu Răzvan și Dani că a intrat în lumea artistică încă de mică: „De la trei ani mama mă lua pe scenă, mergeam cu ea la evenimente”, a povestit Elena Gheorghe.

Ce temeri avem în funcție de vibrația interioară. Numerologul Corina Stratulat a explicat ce frici avem de gestionat... Rețetă de burger oriental, preparată de Vlăduț la Neatza cu Răzvan şi Dani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x