Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Dani, despre viața în cuplu: Flavia, nu te mai strâmba! Pe mine nu mă jignești cu…

 

Dani Oțil a vorbit despre o conviețuire „mai mult forțată” cu o prietenă care nu avea unde să stea. Conviețuirea s-a încheiat după ce ea i-a gătit lui Dani somon cu broccoli.

„Poate este un  moment educativ, poate doar mă face u de râs, dar... La un  moment dat am încercat o conviețuire, mai mult forțată, cu o prietenă, o amică... Nu a avut unde să stea într-o perioadă. A stat la mine (…) Am o casă mare, Flavia, nu te mai strâmba. Și, dacă ai nevoie, îmi spui!”, a început să povestească Dani.

„ Nu mică mi-a fost mirarea să aflu că mi-a gândit somon – am făcut acum câțiva ani o cură cu somon, eu când văd somonul și la televizor, bat televizorul. M-am gândit că o fi cu cartofi, mănânc cartofii, dar era cu broccoli. Le-am pus una lângă alta și începusem să mă rog de mine să gust măcar, să nu mă fac de râs. După 15 minute a zis că le aruncă”, a continuat el.

Dani a încheiat spunând că nu s-a legat nimic, altfel ar fi fost căsătorit.

„Nu s-a legat nimic, altfel eram căsătorit acum. A trebuit în două zile să părăsească casa. Pe mine nu mă jignești cu broccoli cu somon, Flavia… Mirosea în casă... Zici că ai avut o turmă de oi stricate la stomac”, a mai spus Oțil.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI