Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI, ora 08.00

Mentorul Bănică ar fi mândru. Florin Răduţă, câştigătorul celui de-al cincilea sezon "X Factor", a lansat cea de-a doua piesă din carieră. Ascultă şi tu "Cheamă-mă"!

 

După lansarea piesei de debut,"Ma minţi pe faţă", Florin Răduţă, câştigatorul X Factor 2015, revine cu piesa "Cheamă-mă", un single despre iubire şi sansele pe care fiecare dintre noi le oferim, pentru a salva o relaţie.

În 2015, Florin Răduţă câştiga cel de-al cincilea sezon "X Factor". Cu o voce inconfundabilă, o poveste de viaţa cum rar ţi-e dat să auzi, dar şi cu ajutorul mentorului Ştefan Bănică Jr.

A avut curajul să vină în faţa tuturor la preselecţii, şi-a spus povestea şi şi-a deschis sufletul, iar asta i-a schimbat viaţa. După câteva luni în care a muncit, şi-a şlefuit talentul şi a lucrat împreună cu cei mai buni artişti din România, Florin Răduţă a câştigat al cincilea sezon X Factor.

Povestea lui Florin Răduţă este mai spectaculoasă decât un scenariu de film de la Hollywood. Are 20 de ani, a fost crescut de bunica sa, la 18 ani a plecat în Anglia să lucreze ca ospătar şi nu a studiat nici măcar o oră de canto înainte să vină la preselecţiile X Factor.

 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani online le găseşti integral pe Antena Play: https://goo.gl/Wz5JNb. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe