Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI, ora 08.00

Fratele Alinei Eremia mai bifează un hit! Mircea a lansat piesa "Drame şi iubiri": Videoclipul e foarte tare și îl vezi, ÎN PREMIERĂ, la "Neatza"!

 

 O nouă piesă frumoasă pe piața muzicală românească vine de la Mircea Eremia, tânărul care a cunoscut succesul în showbiz odată cu lansarea alături de sora sa, îndrăgita Alina Eremia.

Acum, Mircea e pe propriile picioare, are fani cu duiumul, iar acum un nou cântec, "Drame și iubiri", pentru care a filmat și un super clip.

Mircea Eremia a venit la "Neatza cu Răzvan şi Dani" ca să prezinte, în premieră, videoclipul piesei "Drame şi iubiri".

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani online le găseşti integral pe Antena Play: https://goo.gl/Wz5JNb. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe