Antena Căutare

Gașca Zurli are un nou joc pentru copii, la Neatza cu Răzvan și Dani! Cum se pot distra cei mici

Mirela Retegan a venit împreună cu Gașca Zurli la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani cu o nouă sugestie de joc pentru părinții izolați care doresc să își distreze copiii!

Statul acasă timp de mai multe zile consecutiv se poate dovedi a fi o sarcină extrem de dificilă, mai ales dacă ai copii mici, care tânjesc după mersul la joacă și la alergat.

Lipsa de socializare cu amicii de la școală sau grădiniță pot afecta copiii, dar aici trebuie să intervină părinții cu idei de jocuri și activități distractive, menite să transforme statul în casă în ceva plăcut.

Gașca Zurli are un nou joc pentru copii, la Neatza cu Răzvan și Dani! Cum se pot distra cei mici

Gașca Zurli are un nou joc pentru copii

Gașca Zurli are un nou joc pentru copii

De aceea, Mirela Retegan și Gașca Zurli au venit în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani pentru a ne prezenta un nou joc, menit să îi amuze din plin pe cei mici! Ieri am descoperit cum putem stârni curiozitatea celor mici și azi am aflat un joc nou, care o să readucă zâmbetul pe buze tuturor! Ai nevoie doar de niște perne, pe care sigur le ai acasă!

Urmărește materialul video de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să descoperi ce joc distractiv propune Gașca Zurli!

Andreea Bălan, izolată acasă de 25 de zile! Cum își distrează artista fetele... Hora românească, schimbată de pandemia de coronavirus! Cum se dansează acum. Atenție, imagini ce provoacă râs cu lacrimi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x