Antena Căutare

Ger siberian în București. Unde este mai frig, la Flavia Mihăşan sau la Cătălin Oprișan? „Am dormit și cu căciulă, și cu mănuși”

Flavia Mihăşan, frumoasă vecină de la meteo, şi Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, sau întrecut în temperaturile din casă.

Flavia Mihăşan, frumoasă vecină de la meteo, şi Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, sau întrecut în temperaturile din casă, foarte mici de altfel...

Atât unul, cât și celălalt îndură frigul de afară și din locuințe... „Nici nu ne mai salutăm cu vecinii, fiecare întreabă: „Câte grade-s la tine?”, a povestit Oprișan.

Nici Flavia nu are parte de căldură, pentru că toți vecinii ei sunt plecați și apartamentul are trei pereți exteriori. Și dacă ieri ne povestea că doarme cu fesul în cap, cu trei perechi de pijamale și un halat, azi-noapte a avut nevoie și de mănuși.

MARE CONCURS! E ușor să redevii ușor cu aparatul de fitness WAYFLEX ROWING BIKE! Câștigă-l acum! Neatza îți vine în aju... Final de februarie cu FRIG de îngheață pietrele! Doar prezența Lucsandrei a mai ridicat cu câteva grade temperatura în p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x