Antena Căutare

Horoscopul zilei, 7 septembrie 2020. Nativii Fecioară trebuie să fie atenți la bani

Bianca Nuțu, specialist în citirea eu-lui și pasionată de astrologie, prezintă la "Neatza cu Răzvan și Dani" horoscopul acestei zile. O zi tensionată pentru toți nativii.

O săptămână minunată. Avem sentimentul că suntem stabili și că nu mai mergem pe nisipuri mișcătoare. Suntem mult mai atenți a sentimentele celor din jur, dar vrei să fim atenți și la nevoile noastre.

Berbec - Azi ești în toane mult mai bune pentru că afacerile merg ca pe roate. Financiar, deși nu vrei să îți asumi niciun risc se pare că se întrevăd foarte multe oportunități

Taur - După multe zile de ceartă și de tensiuni, se pare că la sfârșit ajungi la un echilibru și te simți revitalizat. Vei sta bine cu banii până pe 2 octombrie, mai ales dacă vrei să repari ceva prin casă sau vrei să cumperi o casă nouă.

Gemeni - Astăzi ar fi potrivit să iei o pauză de la tot, să te liniștești si să te odihnești pentru că se pare că te-ai consumat foarte mult cu evenimentele din ultima vreme chiar dacă nu ai vrut să arăți nimănui prin ce treci

Rac - Oricât te-ai apropia de prieteni, prin varii metode, nu vei obține efectul scontat. Ziua predispune la însingurare și la înlăturarea măștilor.

Leu - Pentru că discuțiile purtate cu șefii sau autoritățile par dezagreabile, ar fi bine doar să asculți și să răspunzi scurt și la obiect. În după-amiaza zilei este rost de întâlniri și discuții cu prietenii.

Fecioara - Sistemul tău de valori morale și spirituale este mai important decât cele spuse în grabă și pe negândite de orice persoană școlită în ale vieții.

Balanta - . Pe căi mai puțin obișnuite apar tot soiul de idei, aparent irealizabile, dar care rezonează cumva cu o parte a sufletului tău.

Scorpion - Chiar dacă există tensiuni între tine și ceilalți, lasă-le deoparte și susține-ți punctele de vedere. După-amiază te vei simți mai bine.

Sagetator - Acționrazî în tăcere! Ai nevoie de o reevaluare a situației profesionale și a modului în care îți îndeplinești sarcinile de lucru.

Capricorn - O ușurare! Ziua este favorabilă desfășurării activităților ușoare, recreative alături de oameni dragi și de încredere. Evită discuțiile contradictorii și a avea așteptări prea mari de la alții.

Varsator - Vei comunica bine! Însă dinspre locul de muncă apar situații neprevăzute care îți răstoarnă programul stabilit pentru astăzi. Ai încredere că te vei descurca foarte bine cu toate! Secretul constă în a-ți stabili prioritățile și a acționa în consecință.

Pesti - O zi okină de iubire! Revizuiește-ți relațiile cu anturajul apropiat și felul în care te raportezi la evenimentele din preajma ta. Rezervă momente pentru odihnă, plimbări ușoare în aer liber și pentru a citi o carte bună.

Râzi pe săturate. Ce le dă prin cap bărbaților | Video... Apariție surprinzătoare la meteo, Ramona încântă iarăși privirile! Prognoza Meteo, 7 septembrie 2020. Soarele este la da...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x