Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Invitație la teatru, la Neatza cu Răzvan și Dani! Actrița Crina Matei: Joc în piesa "O noapte furtunoasă"

 

Actrița Crina Matei, invitată la "Neatza cu Răzvan și Dani", a venit cu o invitație la teatru. Frumoasa artistă poate fi văzută în piesa "O noapte furtunoasă", unde interpretează rolul "Veta".

Din distribuția piesei „O noapte furtunoasă” mai fac parte Gabriel Fătu și Doina Teodoru, câștigătoarea celui de-al treilea sezon iUmor.  

Crina Matei s-a visat din totdeauna actriță, dar a încercat mai multe meserii de-a lungul timpului, inclusiv pe cea de profesoară. 

Debutul Crinei pe scenă a coincis și cu nominalizarea la Gala Aniversară a Premiilor Uniter, ediția 1997, pentru rolul Polly din „Opera de trei parale”. 

Crina a urcat pe scena Operei din Constanța în piesa „My Fair Lady” regizată de Beatrice Rancea, unde a avut rolul principal, cel al Elizei Doolittle.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI