Antena Căutare

Îți place cafeaua și vrei să înveți trucuri noi? Trebuie să mergi la Bucharest Coffee Festival 2018

Ești un mare băutor de cafea și vrei să te răsfeți încercând soiuri noi, din toate colțurile lumii? Atunci Bucharest Coffee Festival 2018 este festivalul pe care nu ai voie să-l ratezi!

Ești un mare băutor de cafea și vrei să te răsfeți încercând soiuri noi, din toate colțurile lumii? Atunci Bucharest Coffee Festival 2018 este festivalul pe care nu ai voie să-l ratezi!

Organizat în perioada 10 - 13 Mai 2018, la Hanul Gabroveni, evenimentul va reuni producătorii locali cu importatorii naţionali și internaţionali de cafea.

Va fi un eveniment special, unde vei putea lua parte la ateliere, vei putea învăța să faci desene în latte sau chiar să încerci soiuri noi de cafea. Și mai ales, vei putea să îți faci stocul din cămară cu fel și fel de produse preferate. Nimic nu se compară cu o ceașcă de cafea aromată, servită dimineața la prima oră.

Urmărește clipul video de mai sus ca să afli mai multe informații despre cel mai tare eveniment cu și despre cafea!

Dani Oțil și-a găsit sosia și are doar patru ani! Cei doi sunt identici! „Vino să îți spun ceva...”... Zodiile care au parte de încercări grele, astăzi. Se recomandă amânarea activităţilor importante în plan profesional. Ho...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x