Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Adela

JO cântă despre „126" de zile pline de dor în cel mai nou single lansat, la "Neatza cu Răzvan și Dani"

Invitată la "Neatza cu Răzvan și Dani", Ioana Anuța, alias JO, lansează "126", o piesă despre zilele pline de dor.

În mijlocul verii, JO cântă despre „126” de zile, pline de amintiri și marcate de o liniște apăsătoare și dureroasă, „126” de zile urmărite de gânduri, de iubirea de altă dată și de multe cuvinte nespuse la timp.

Așa cum soarele așteaptă răsăritul pentru a străluci din nou, așa arde și dorința de a îți revedea jumătatea și de a reînnoda povestea, ce cândva te purta pe cele mai frumoase culmi ale fericirii.

Veste bună pentru fanii “X-Factor”. Show-ul revine la Antena 1 cu sezonul 9! Când începe emisiunea și care este noul juriu | Video​

"A zis Costi: <Iona, piesa trebuie să se numească 126, crede-mă!> Mi-a zis că înseamnă transformare și eu l-am crezut.", a spus JO.

„126” este însoțit de un videoclip eye candy, plin de culoare, în regia lui Alex Ceaușu, ce dezvăluie latura copilăroasă a lui JO. În plus, artista vine cu un look fresh, ce completează perfect mood-ul piesei și imaginile bold.

JO este una dintre cele mai apreciate voci din România, ce ajunge de fiecare dată la inimile fanilor prin piesele pe care le lansează, iar „126” prezintă aceeași emoție puternică pe care artista o transmite prin fiecare vers cântat. Single-ul „126” este compus de către Costi Ioniță alături de Alina Manolache, iar producția a fost realizată de Costi Ioniță.

Rock on! Sebi și Dani, cei mai energici concurenți de la "Next Star", au făcut show în platoul de la "Neatza cu Răzvan și Dani"

În urmă cu o lună, artista a lansat „Noapte polară”, o piesă sensibilă, pentru cei care au rămas cu gândul la o iubire, cu un clip cinematografic ce aduce un plus de emoție, prin luminile nefirești care se aprind în absența soarelui.

Pentru mai multe detalii, urmăriți materialul de mai sus!