Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI, ora 08.00

Mai sexy pe zi ce trece! Nici gerul nu mai e ce-a fost când vine Flavia. Sexy vecina a revenit la "Neatza": Dani, norocosule!

 

Flavia, frumoasa vecină de la Neatza cu Răzvan şi Dani, s-a întors din vacanţă. Toată lumea i-a simțit lipsa, nu-i așa, asta pentru că în debutul sezonului din 2017, blonda a lipsit, desigur, motivat.

Flavia a avut ceva probleme cu avionele la întoarcerea din Thailanda, aspect ce a rămas pe lista de povestit pentru mai târziu.

Una peste alta, plimbăreața noastră n-a venit cu mâna goală, ci i-a adus un cadou colegului Dani, pe care i l-a oferit alături de-o sărutare.

Dani, dacă ai ști câți te invidiază!!!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani online le găseşti integral pe Antena Play: https://goo.gl/Wz5JNb. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe