Antena Căutare

MARE CONCURS! E ușor să redevii ușor cu aparatul de fitness WAYFLEX ROWING BIKE! Câștigă-l acum! Neatza îți vine în ajutor!

Neatza îți vine în ajutor și te ajută să redevii ușor! Urmărește emisiunea dis de dimineață și trimite un mail pe [email protected] cu răspunsul la întrebarea Flaviei. Dacă răspunsul tău e cel mai interesant, te alegi cu un aparat de fitness WAYFLEX ROWING BIKE, de la AloShop.

Neatza îți vine în ajutor și te ajută să redevii ușor! Urmărește emisiunea dis de dimineață și trimite un mail pe [email protected] cu răspunsul la întrebarea Flaviei. Dacă răspunsul tău e cel mai interesant, te alegi cu cel mai complet aparat de fitness WAYFLEX ROWING BIKE!, de la AloShop.

Ce aveți de făcut? Toată săptămâna, la ”Neatza cu Răzvan și Dani”, Flavia, vecina cea sexy, pune o întrebare, nu înainte de vă prezenta mai mult decat bicicleta de fitness WAYFLEX ROWING BIKE. Trebuie să trimiteți răspunsul corect pe adresa [email protected], cel mai interesant urmând a fi premiat. Dacă nu ai câștigat azi, nu-i nimic, și mâine e o șansă! Simplu, nu?

Și asta nu e tot! Am o provocare personală și pentru cele/cei care vă propuneți să slăbiți și să arătați mai bine! Timp de 6 săptămani trebuie să răspundeți la intrebarile de luni, miercuri si vineri și cel mai consistent răspuns al săptamanii mai aduce un PREMIUUU (din cele 6 premii pe alese, 6 aparate super fitness). Detaliile sunt AICI!

-------------------------------------------

WAYFLEX ROWING BIKE de la AloShop. Vă spun eu că tocmai m-am dat jos de pe ea. E mai mult decât o bicicletă, vorbim de un aparat multifuncțional de fitness pentru acasă în care dai și din maini și din picioare. Si din burtă, scuze faci pătrățele, bicepși, tricepși, umeri, abdominali. Plus display digital, care îți indică durata exercițiilor, viteza, distanța, caloriile arse și pulsul.

Te simți nepregatit/nepregatită? Hai sus pe aparate și perseverență! Ia repede unul de aici din gama FIT, colecție specială de aparate de fitness și accesorii de la Aloshop! Arde calorii! Tonifiază-ți corpul! Reintră-ți în formă! 1, 2, 3, 4! Mult succes!

CAMPANIA „SĂRUT MÂNA, MAMĂ!” Micuța Maria Nicole cântă melodia "Orașul Faptelor Bune". Pe cât e de mică, pe at... Ger siberian în București. Unde este mai frig, la Flavia Mihăşan sau la Cătălin Oprișan? „Am dormit și cu căciulă, și cu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x