Antena Căutare

Maria Dragomiroiu a dezvăluit care este secretul părului ei lung și frumos, la „Neatza cu Răzvan și Dani”! De câte ori îl spală și cum îl îngrijește. „Toată lumea crede că îl usuc în jumătate de oră, dar…”

Maria Dragomiroiu a cântat melodia „Cui pe cui se scoate", joi, la „Neatza cu Răzvan și Dani", și a dezvăluit ce planuri are pentru viitorul apropiat, dar și care este secretul părului ei frumos.

Maria Dragomiroiu a cântat melodia „Cui pe cui se scoate", joi, la „Neatza cu Răzvan și Dani", și a dezvăluit ce planuri are pentru viitorul apropiat, dar și care este secretul părului ei frumos.

„Cu părul este genetic. Nu fac nimic special, decât să îl iubesc. Îl spăl o dată pe săptămână. Când îl spăl, îl dau cu balsam. Promit că voi face un filmuleț cu felul în care îl spăl și îl usuc. Îl usuc în cel mult zece minute”, a spus Maria Dragomiroiu.

„Toată viața am avut grijă de aspectul meu fizic. Nu m-am dus, decât să nu arăt așa încât felul în care arăt să îmi dea o stare de bine”, a mai spus ea.

Maria Dragomiroiu a precizat că timpul ei liber este limitat, a dezvăluit ce planuri are și a menționat că ar vrea să cânte „până se mută în altă parte”.

Cântăreața Maria Dragomiroiu a dezvăluit și că fratele ei este bolnav, internat la un spital din București. „Atunci când ești la limită, îți dai seama cât de valoroasă este viața și că trebuie să te bucuri pentru fiecare minut al ei”.

Urmăriți clipul de mai sus din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Stil de Succes cu Ellida Toma. Antonia Nae, designer de succes peste hotare, la 27 de ani! A cunoscut-o pe Victoria Beck... Așa ceva NU există! Un poliţist a rupt mânerul portierei unei dubiţe pe care a oprit-o în trafic! Momentul a fost filmat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x