Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Selly a fost răpit! BRomania are detalii! Tot ce trebuie să știi despre megafilmul „5Gang The Movie”!

Sunt nelipsiți din Trending cu fiece piesă lansată. Anul acesta, băieții de la 5Gang au pregătit cel mai frumos cadou de Crăciun pentru fani: un film de comedie ce îi are ca protagoniști! Pelicula a fost regizată de Matei Dima, aka BRomania, unul dintre cei mai apreciați creatori de conținut online din România.

„Trupa lor de vloggeri trece printr-o perioadă mai proastă. Selly, care este, cumva, membru fondator, este furat și ținut captiv de o fetiță care este o mare fan de-a lui”, a explicat regizorul.

BRomania are și un rol cheie în producția ce va fi disponibilă în cinematografele din toată țara, începând cu 27 decembrie.

„Și mie îmi place atenția. De ce crezi că apar în toate filmele pe care le-am regizat sau le-am produs?!”, a recunoscut, glumind, BRomania.

Cu fiecare postare, adună cifre record de vizualizări și este considerat un „influencer”:

„Acest termen a venit de la oamenii care nu au știut cum să ne numească pe toți. Ne-au pus pe toți într-o oală și ne-au zis „influenceri”. Nu e chiar corect, e doar un nume dat de oamenii care nu înțeleg ceva, momentan. Mă iau pe mine, care am muncit ani și ani ca să ajung în punctul ăsta și iau și o fată care-și etalează fundul pe Instagram și ne pun în aceeași oală...Nu e cazul”, a explicat Matei Dima.

Un jurnalist celebru îl desființează pe Selly: „Minte la greu, n-are pic de umor! Generația lui e praf!”

Întreg interviul, în materialul video de mai sus.

Video