Live acum
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Incendiar! Melisa și Loulou lansează, la Neatza cu Răzvan și Dani, melodia Hashi

Melisa și Loulou (Andreea Lazăr) au revenit, la Neatza cu Răzvan și Dani, cu o nouă colaborare de succes, pentru piesa "Hashi". Lansat oficial pe 17 septembrie, videoclipul piesei "Hashi" a ajuns la aproape un milion și jumătate de vizualizări pe Youtube.

Melisa și Loulou (Andreea Lazăr) au revenit, la Neatza cu Răzvan și Dani, cu o nouă colaborare de succes, pentru piesa "Hashi". Lansat oficial pe 17 septembrie, videoclipul piesei "Hashi" a ajuns la aproape un milion și jumătate de vizualizări pe Youtube. Melisa și Loulou au colaborat pentru prima dată în primăvară acestui an, când au lansat piesă "Pati Pati". care a depășit șase milioane de vizualizări pe Youtube.

Melisa și Loulou ( Andreea Lazăr) sunt foste concurente X Factor și se află la cea de-a doua colaborare. Prima piesă împreună este „Pati Pati” , care a devenit un hit și a depășit șase milioane de vizualizări.

„Îmi place tare mult, sperăm să colaborăm și în continuare.” , a povestit Loulou.

„Noul nostru videoclip este special, am avut foarte multe animale și peripeții cu ele. A mușcat crocodilul, să vezi cum fugea prin curte și nu-l găseau.A fost o experiență unică. ” , a completat Melisa.

Melisa a participat la unul dintre cele mai mari evenimente muzicale din Rusia, la Soci, considerat premiile Oscar în muzică.