Antena Căutare

Incendiar! Melisa și Loulou lansează, la Neatza cu Răzvan și Dani, melodia Hashi

Melisa și Loulou (Andreea Lazăr) au revenit, la Neatza cu Răzvan și Dani, cu o nouă colaborare de succes, pentru piesa "Hashi". Lansat oficial pe 17 septembrie, videoclipul piesei "Hashi" a ajuns la aproape un milion și jumătate de vizualizări pe Youtube.

Melisa și Loulou (Andreea Lazăr) au revenit, la Neatza cu Răzvan și Dani, cu o nouă colaborare de succes, pentru piesa "Hashi". Lansat oficial pe 17 septembrie, videoclipul piesei "Hashi" a ajuns la aproape un milion și jumătate de vizualizări pe Youtube. Melisa și Loulou au colaborat pentru prima dată în primăvară acestui an, când au lansat piesă "Pati Pati". care a depășit șase milioane de vizualizări pe Youtube.

Melisa și Loulou ( Andreea Lazăr) sunt foste concurente X Factor și se află la cea de-a doua colaborare. Prima piesă împreună este „Pati Pati” , care a devenit un hit și a depășit șase milioane de vizualizări.

„Îmi place tare mult, sperăm să colaborăm și în continuare.” , a povestit Loulou.

„Noul nostru videoclip este special, am avut foarte multe animale și peripeții cu ele. A mușcat crocodilul, să vezi cum fugea prin curte și nu-l găseau.A fost o experiență unică. ” , a completat Melisa.

Melisa a participat la unul dintre cele mai mari evenimente muzicale din Rusia, la Soci, considerat premiile Oscar în muzică.

Lizzie a venit să stingă lumina la Neatza cu Răzvan și Dani! Vezi aici videoclipul piesei Lights Down Low!... Neatza cu Răzvan și Dani. Cătălin Cornea, dresaj, în direct, cu cățelușa Hana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x