Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Activități de vacanță pentru cei mici. Atelierele interactive îi ajută să socializeze

 

Ce activități de vacanță pot avea cei mici? Ei bine, atelierele interactive de joacă și povești îi ajută pe copii să socializeze, să se dezvolte armonios și să trăiască frumos.

Neatza cu Răzvan și Dani prezintă un atelier de socializare unde copiii pt citi povești, pot comunica și pot învăța cum să aibă încredere în ei, despre cum să aibă răbdare, sa își înfrunte fricile, cum să fie perseverenți, dar și cum să lucreze în echipă. 

Proiectul urmărește să transmită un stil de viață tradițional, sănătos, normal, firesc, în care copiii să deprindă obiceiuri și modalități, nu numai de a se descurca în viață, dar și de a trăi frumos. 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI