Antena Căutare

„Flacăra” lui Adrian Păunescu arde și acum. Pe 1 noiembrie, fiul marelui poet, Andrei, ne invită la spectacolul „Cenaclul Flacăra Adrian Păunescu - Simfonic”

Neatza cu Răzvan și Dani. Pe 1 noiembrie se împlinesc 40 de ani de când Andrei Păunescu a debutat pe scena Cenaclul Flacăra. În această toamnă, fiul regretatului poet Adrian Păunescu lansează o invitație celor ce au crescut pe muzica și versurile Cenaclului.

Neatza cu Răzvan și Dani. Pe 1 noiembrie se împlinesc 40 de ani de când Andrei Păunescu a debutat pe scena „Cenaclul Flacăra”. În această toamnă, fiul regretatului poet Adrian Păunescu lansează o invitație celor ce au crescut pe muzica și versurile Cenaclului.

Nu poate fi deloc ușor să crești și să trăiești un umbra unui părinte genial. Presiunea de a fi mai bun, mai talentat, este uriașă. Andrei Păunescu, fiul regratatului poet Adrian Păunescu îi este recunoscător tatălui său că a lăsat în urma sa „sol fertil”.

„Când ești copilul unui om foarte mare, e o dramă. Ai o șansă uriașă la început, după, dacă nu știi cum să scoți capul din umbră, poți să te sfrijești foarte repede. Dar el a lăsat sol fertil”, a mărturisit Andrei Păunescu, fiul regretatului poet.

„Revista noastră care apare în continuare, datorită ambiției surorii mele, pe hârtie, arată pe prima pagină o chestie extraordinară: statuia cu numărul 22 din România, care i s-a ridicat lui Adrian Păunescu”, a spus artistul.

Pe 1 noiembrie, la Sala Palatului, de la ora 19:00, nostalgicii sunt invitați la spectacolul „Cenaclul Flacăra Adrian Păunescu - Simfonic”.

„O să fie o nebunie generală! O să fie momente de operă, de folk, de rock, o să vină și Cristi Minculescu și Baniciu și Vintilă. O să fie o superbitate!”, a anunțat Andrei Păunescu.

Concertul din 1 noiembrie va fi susținut împreună cu Orchestra Metropolitană București, condusă de dirijorul Daniel Jinga. Spectacolul va marca împlinirea a 40 de ani de la momentul în care Andrei Păunesc a pășit întâia oară pe scena Cenaclului Flacăra.

Mai multe informații, în materialul video de mai sus.

Momente incendiare la Neatza! Ramona Olaru și Cătălin Oprișan, într-un tricou: „Hai, dă-i! Plesnește-o!”... Pentru Adriana și mama ei, secretul murăturilor perfecte se moștenește: „Este rețeta bunicii, simplă, dar foarte, foarte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x