Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00iUmor

Ce înseamnă turism responsabil și agricultură ecologică în Delta Dunării!

Bogdan Dragomir, manager Bio Danubius, și Cătălin Ţibuleac, guvernator al Administrației Rezervației Biosferei „Delta Dunării” ne spun ce înseamnă turismul responsabil și cât de important este. Produsele și preparatele tradiținale sunt cât se poate de naturale și ne încântă papilele gustative atunci când vrem săne răsfățăm.

Bogdan Dragomir, manager Bio Danubius, și Cătălin Ţibuleac, guvernator al Administrației Rezervației Biosferei „Delta Dunării”, au venit la Neata pentru a vorbi despre minunatiile si obiectivele turistice pe care le putem descoperi aici

În Deltă nu trebuie să existe un turism de masă, ci unul esponsabil. La acesta se adaugă partea de tradiții care da notorietate Deltei, cel mai tânăr pământ al țării fiind un loc pe care turiștii trebuie să-l viziteze lent, nu pe repede-înainte.

Delta este o rezervație naturală care trebuie protejată și îngrijită, iar din acest motiv s-a creat Administrația Rezervației Biosferei „Delta Dunării”. Oamenii de aici și-au propus să transforme Delta și tradițiile ei în cea mai vizitată rezervației din Europa, prin turism responsabil si agricultură ecologică, concepte ce trebuie să meargă mână în mână. ”Delta trebuie să devină o destinație-regină pentru turismul din România”, spune domnul Cătălin Țibuleac.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum!