Antena Căutare

Ce înseamnă turism responsabil și agricultură ecologică în Delta Dunării!

Bogdan Dragomir, manager Bio Danubius, și Cătălin Ţibuleac, guvernator al Administrației Rezervației Biosferei „Delta Dunării” ne spun ce înseamnă turismul responsabil și cât de important este. Produsele și preparatele tradiținale sunt cât se poate de naturale și ne încântă papilele gustative atunci când vrem săne răsfățăm.

Bogdan Dragomir, manager Bio Danubius, și Cătălin Ţibuleac, guvernator al Administrației Rezervației Biosferei „Delta Dunării”, au venit la Neata pentru a vorbi despre minunatiile si obiectivele turistice pe care le putem descoperi aici

În Deltă nu trebuie să existe un turism de masă, ci unul esponsabil. La acesta se adaugă partea de tradiții care da notorietate Deltei, cel mai tânăr pământ al țării fiind un loc pe care turiștii trebuie să-l viziteze lent, nu pe repede-înainte.

Delta este o rezervație naturală care trebuie protejată și îngrijită, iar din acest motiv s-a creat Administrația Rezervației Biosferei „Delta Dunării”. Oamenii de aici și-au propus să transforme Delta și tradițiile ei în cea mai vizitată rezervației din Europa, prin turism responsabil si agricultură ecologică, concepte ce trebuie să meargă mână în mână. ”Delta trebuie să devină o destinație-regină pentru turismul din România”, spune domnul Cătălin Țibuleac.

Meci de fotbal cu echipa de la Neatza. Cum au jucat aceștia fotbal în costume haioase... Fitness cu Diana Stejereanu și Cătălin Oprișan! „O să scoatem mătasea din tine!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x