Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Care sunt filmele toamnei? Cronica de film de la Neatza, cu Irina Margareta Nistor: La Gomera, Downton Abbey și O belea de cățel

 

Irina Margareta Nistor, vocea peliculelor românești, a prezentat la "Neatza cu Răzvan și Dani" cronică de film pentru această săptămână: La Gomera, Downton Abbey și O belea de cățel.

La Gomera este un film românesc de acțiune, comedie și thriller, în rolurile principale fiin Vlad Ivanov, Catrinel Marlon, Rodica Lazăr și Augusti Villaronga.

Downton Abbey, un film din UK, dramă, care are ca personaje principale Tuppence Middleton, Michelle Dockery, Meggie Smith, Allen Leech, Penelope Wilton. 

Trouble. O belea de câțel este un film de animație, comedie și de familie din SUA. Vocile au fost dublate de Kevin Chamberlin, Colby Lopez, Big Sean, Marissa Jeret Winokur.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest