Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Dani Oţil, pe podium la Hard Enduro: „Așa arată echipamentul, după doar trei ore de cursă. Am avut noroi și-n..."

 

Dani Oțil, prezentatorul „Neatza cu Răzvan și Dani”, a prezentat, în direct, cum arată echipamentul de Hard Enduro, după doar trei ore de cursă.

„Pentru mine a fost un weekend foarte reușit. Sâmbătă, am terminat pe locul 6 din o sută și ceva de oameni în clasa mea. Am avut noroi și-n...”, a povestit Dani Oțil.

Prezentatorul „Neatza cu Răzvan și Dani” a adus dovada: casca și ghiozdanul, care abia se mai văd sub stratul de noroi.

„Până la final, din peste o sută de participanți, am ieșit pe locul 2”, a adăugat acesta.

Chiar dacă nu a putut să rămână la înmânarea trofeelor, Dani Oțil nu a venit cu mâna goală! „În loc de cupă, de la o telespectatoare de-a noastră, mămică, am primit afinată pentru Amalia, vișinată pentru Ramona, vinars de prune pentru Răzvan, vin din zmeură pentru Vlăduț și coniac de casă din vin pentru mine.”

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI