Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00iUmor

Echinocțiul de toamnă marchează intrarea în zodia Balanței! Cum stăm cu banii și cu dragostea?

Echinocțiul de toamnă marchează sfârșitul oficial al verii, dar și intrarea în zodia Balanței. Astrologul Daniela Simulescu explică ce înseamnă trecerea acestui prag pentru fiecare zodie.

Echinocțiul de toamnă marchează sfârșitul oficial al verii, dar și intrarea în zodia Balanței. Astrologul Daniela Simulescu explică ce înseamnă trecerea acestui prag pentru fiecare zodie.

Daniela Simulescu, astrolog DCNews ne-a explicat ce efecte va avea Echinocțiul asupra fiecărei zodii în parte.

„Balanța are legătură cu relațiile, cu diplomația, cu tot ce înseamnă armonie, echilibru, cu tot ce înseamnă persoanele din jurul nostru. Ascendentul momentului este în Scorpion, ceea ce înseamnă că acolo unde au fost neplăceri, avem suficient timp, până la solstițiul de iarnă, să ne dăm seama ce trebuie să facem.

Așadar, folosiți această perioadă, până pe 22 decembrie, pentru a corecta relațiile ce nu au funcționat!”, a explicat aceasta.

Mai multe detalii, în materialul video de mai sus.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum!