Antena Căutare

Legătura neștiută dintre Florin Ristei și Ramona Olaru! Asistenta TV a spus totul: ”E un prieten din copilărie!”

Ramona Olaru și Florin Ristei au fost prieteni în copilărie, iar totul a ieșit la iveală astăzi, în direct, la ”Neatza cu Răzvan și Dani”. 

Ramona Olaru și Florin Ristei au fost prieteni în copilărie, iar totul a ieșit la iveală astăzi, în direct, la ”Neatza cu Răzvan și Dani”.

Ramona și Florin Ristei au fost surprinși în timp ce-și făceau poze pentru rețelele de socializare, iar matinalii i-au luat la întrebări imediat.

Citește și: Ramona Olaru, despre primul loc de muncă: Am fost ospătăriță la barul din sat

”E doar un prieten din copilărie!”, e explicat rapid Ramona, în timp ce Răzvan a completat: ”Acum ai copilărit la Galați?”

Ramona Olaru, un izvor nesecat de informații! Dani Oțil: "Cum poți să ții minte toate versurile astea, la școală țineai minte la fel de bine o lecție?"

”Păi tu erai la Drajna și el era la Galați”, a mai spus și Dani, în timp ce ea a explicat: ”Aveam găletușe cu nisip.”

Dani Oțil se pregătește de căsătorie?! Mărturisiri neașteptate făcute în direct:”Mi-am verificat zestrea. Dacă mă însor,... Elena Hasna, fetița-fenomen de la ”Next Star”, e majoră: ”Vin săptămânal la București pentru ore de canto!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Insula Iubirii Sezonul 8, 17 iulie 2024. Ce dezvăluiri fără precedent a făcut Bianca Mitroi despre relația cu Robert Braia
Insula Iubirii Sezonul 8, 17 iulie 2024. Ce dezvăluiri fără precedent a făcut Bianca Mitroi despre relația cu Robert Braia Miercuri, 17.07.2024, 23:53
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x