Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Film: Asasin american

Horoscop de sfârșit de an. Află ce ți-au rezervat astrele pentru ultima lună din 2019, dar și ce te așteaptă în 2020.

Invitată la "Neatza cu Răzvan și Dani", Bianca Nuțu, specialist în citirea eu-lui, pasionată de astrologie, ne explică cum se încheie anul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop de sfârșit de an.. Nativii Taur se îndrăgostesc la locul de muncă

Anul 2019 a fost un an care ne-a supus la tot felul de teste și multe dintre ele se vor repeta și în anul 2020. Au avut loc despărțiri, tot felul de probleme și dificultăți la locul de muncă, au fost foarte multe divorțuri, certuri și tensiuni, însă sunt foarte multe vești bune și oportunități de a ne da un restart în anul 2020.

Berbecul s-a tot confruntat în anul 2019 cu probleme legat de imagine, carietă și statut, din fericire, la sfârșotul anului au șansa să se redresezi și să semneze un nou contract.

Taurul a fost zguduit din temelii în ceea ce privește credințele, se atașează repede, este destul de fixist, iar la final va învăța să renunțe la a se atașa și are mari șanse să se îndrăgostească de o persoană la locul de muncă.

Gemenii au avut un an greu, iar decembrie a fost parcă și mai greu, asta pentru că au avut tot felul de probleme legate de bani, au fost nevoiți să renunțe la anumite colaborări, însă spre final de an se bucură de mai multă claritate și au mai multă liniște, sunt șarmanți, au foarte multe invitașii, sunt sociabili, deci au toate motivele din lume să se bucure.

Află horoscopul de sfârșit de an pentru toate zodiile urmărind videoclipul de mai jos

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum!