Live acumObservator 12
Prime Time 20:25Chefi la cutite

Pericol imens pe rețelele de socializare! Cum sunt păcăliți tinerii să ia o decizie periculoasă! „Este o nenorocire”

Un pericol imens se ascunde pe rețelele de socializare pentru persoanele care își doresc să își schimbe aspectul și să se asemene cu vedete pe care le văd pe aceste platforme. Un medic dermatolog a explicat fenomenul și pericolul acestuia.

Ilustrație.

Tot mai multe tinere vor să scape de defecte cu ajutorul procedurilor estetice pentru că își doresc să arate ca personalitățile favorite. Specialiștii spun, însă, că încrederea de sine nu este asigurată de o procedură estetică.

„Când ar trebui să apelăm la injecții este foarte greu de spus, pentru că variațiile individuale sunt mari, atât în privința felului în care arătăm, a vârstei și a problemei de bază. Pentru că dacă discutăm despre stări cicatriciale, posttraumatice, postaccidente, fenomene de asimetrie sau dismorfii, nu mai contează vârsta.

Însă, dacă discutăm despre o înfrumusețare în palierul de vârstă respective, de regulă, trebuie să venim cu cinci ani mai devreme. Adică dacă vrem să arătăm la ca la 40 și la 50, trebuie să venim cel puțin la 45”, a explicat dermatologul Viviana Iordache.

În privinșa fenomenului din online, dermatologul susține că ceea ce se petrece este „o nenorocire”, în contextul în care multe persoane ajung să arate ca niște caricaturi ale unor personalități ori să aibă un aspect grotesc.

„Este o nenorocire. Din nefericire, s-a schimbat foarte mult percepția publicului privind frumusețea propriu-zisă. Criteriile de frumusețe sunt de multe ori depășite. O parte din aceste persoane nu ține cont că fiecare are un ambalaj genetic. În pachetul nostrum genetic avem o anumită osatură, o anumită poziție a musculaturii, o mărime a acestorași niște raporturi într-o zonă. Acele poze de pe rețelele de socializare sunt editate, sunt surprinse într-o poziție de repaus și sunt selectate din alte sute de poze”, a mai explicat specialista.

Urmăriți interviul integral cu medicul dermatolog în clipul de mai jos din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro