Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Guță i-a lăsat pe miri fără niciun ban! Nu, nu, nu e glumă! Cum au ajuns să se judece pentru darul de nuntă: „Zece la sută din nimic! Na!”

A fost prea bun! Invitat să întrețină atmosfera la o nuntă, Nicolae Guță a primit toți banii din plicurile aduse de invitați. La final, când a venit momentul să plătească restaurantul, mirii au avut de achitat zece la sută din...nimic!

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la "Neatza cu Răzvan și Dani", o știre amuzantă.

„În 2015, doi tineri s-au căsătorit, la un restaurant la Băile Herculane. Au vorbit cu omul cu care se cunoșteau, i-au spus că îi dau 1.300 de lei avans, apoi, din ce iese, numărăm plicul și ne achităm. La sfârșit, nu i-au mai dat niciun ban omului, pentru că toți banii s-au dus către Guță”, a explicat Cătălin Oprișan.

Da, da! Ați citit bine! Invitat să cânte la nuntă, Nicolae Guță a fost atât de bun, încât a primit toții banii dați cadou!

„Le-a plăcut atât de mult Guță, încât i-au dat toți banii! La sfârșit, plicurile goale. I-au dat zece la sută din zero: „Așa ne-am înțeles, că îți dăm zece la sută din ce ne iese. Na! Vorbește cu Guță!”. După patru ani de zile, s-a ajuns la proces”, a adăugat Cătălin Oprișan.

Conform Adevărul.ro, patronii unui restaurant din Băile Herculane, acolo în urmă cu mai bine de patru ani a avut loc o nuntă, i-au dat în judecată pe miri pentru că nu au achitat nota de plată, așa cum a fost înțelegerea cu patronii.

Astfel, în instanță, aceștia au arătat că mama miresei a achitat un avans de 1.300 de lei, urmând ca în ziua nunţii să fie semnat contractul şi după nuntă să fie achitată diferenţa de 26.600 de lei. „Deşi evenimentul a fost organizat, conform convenţiei părţilor, ulterior s-a refuzat achitarea contravalorii serviciilor prestate”, se arată în acţiunea deschisă în instanţă.

Imediat după nuntă, însă, mirii s-au arătat revoltați de faptul că suma pretinsă de reclamată este enormă, contractul întocmit după nuntă fiind menit să asigure un profit consistent: „Nu au avut loc negocieri prealabile, iar contractul a fost întocmit după eveniment, în mod unilateral, având aspectul unei note de plată supraîncărcate, întocmită de un chelner rapace”, s-a mai arătat în acțiunea de instanță.

Mai multe detalii, aici: Nu e glumă! Doi miri au primit la nuntă plicuri goale după ce invitații au folosit banii pentru a da dedicații. Nicolae Guță, invitat să întrețină atmosfera

Video