Antena Căutare

Ozana Barabancea, spectacol extraordinar de Moș Nicolae: ”Voi urca pe scenă alături de copiii mei!”

Ozana Barabancea, jurata emisiunii ”Te cunosc de undeva!”, așteaptă cu nerăbdare luna decembrie, întrucât pregătește un spectacol extraordinar, un eveniment ce promite a fi cu totul și cu totul spectaculos.

Ozana Barabancea, spectacol extraordinar de Moș Nicolae: ”Voi urca pe scenă alături de copiii mei!” Galerie
Ozana Barabancea

Invitată în cadrul emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani”, Ozana Barabancea a vorbit despre ”Sărbătorile de iarnă la Castel”, un eveniment unic ce va dura 40 de minute și care îi va aduce pe scenă și pe copiii Ozanei.

”Fiul meu e la Conservator, iar eu sunt la master. I-am spus că dacă ne întâlnim pe hol să strige ”colega, nu mama”. Amândoi copiii cântă, da și vom avea un concert pe 6 decembrie, de colinde. Va fi un concert cu Orchestra ”Lumini Sonore”, pe care o păstoresc de vreo doi ani.”, a dezvăluit Ozana în cadrul emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani”.

Ce alte mărturisiri a mai făcut jurata emisiunii ”Te cunosc de undeva!”, află în clipul de mai sus!

Smiley News - Neatza cu Răzvan și Dani. Cum fură un magician dintr-un magazin: ”Ți-a plăcut, mă, nebunule, vrăjitoria fă... Căștile, mai periculoase decât ai putea crede. Avertismentul transmis de un medic: ”Tot mai mulți tineri sunt în pericol...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x