Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Roberto Patrascoiu, erou local în cadrul campaniei EU Protects, direct din platoul de la Neatza: Ridicăm o casă în cinci zile

 

Invitat la "Neatza cu Răzvan și Dani", Roberto Pătrășcoiu, Director General al Habitat for Humanity România și erou local în cadrul campaniei EU Protects, a explicat cum lupta împotriva sărăciei cu ajutorul fondurilor europene.

Habitat for Humanity este o organizație neguvernamentală internationala ce caută să elimine adăpostirea sarăcăcioasă și lipsa de adăpost din întreaga lume și să facă din locuirea în condiții decente o problemă de conștiință și de acțiune perpetuă a comunităților afectate de această situație.

Organizația este finanțată atât de sponsori, care oferă bani sau materiale pentru ridicarea unei case, însă aceasta este ajutată și de Comisia Europeană.

În 2016, Roberto Pătrășcoiu a preluat rolul de Director Național pentru Habitat Fot Humanity. 

Schimbarea pe care o aduce în societate este noua viziune prin care fiecare om ar trebui să aibă un loc decent în care să locuiască. Un loc decent în care să locuiască este condiția de bază pentru ca fiecare persoană să poată avea viața pe care și-o dorește. 

Organizația Habitat For Humanity are un nou proiect la Vaideeni, județul Vâlcea, numit Big Build 2019, și se cauta 240 de voluntari pentru a ridica 10 case în cinci zile și pentru a ajuta 10 familii care au fost uitate în containere mulți ani. 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI